Thermaltake Kasa Seçimi

Xeraton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
893
Arkadaşlar merak ettiğim bi konu var forumda sürekli önü kapalı olan kasalar önerilmiyor mesh kasalar öneriliyor farkı anlıyorum ama bu kadar fark oluyor mu ısı değerlerinde örnek atıyorum mesela bunların arsında ne kadar fark olabilir ısı değerlerinde Abdullah abinin videosunu izledim ben aman aman bi değişim göremedim

Ekler

• thermaltake-versa-j24-rgb-650w-80-tempered-glass-mesh-panel-usb-3-0-mid-tower-kasa-2.webp
    thermaltake-versa-j24-rgb-650w-80-tempered-glass-mesh-panel-usb-3-0-mid-tower-kasa-2.webp
    3.3 KB · Hit: 28
  • asd.webp
    asd.webp
    2.8 KB · Hit: 41
Önermiyoruz çünkü yeterince hava almıyor. Abdullah Bey'in videosunda fark olmayabilir ancak o kasanın önünde kendinden mesh yok, bi' MB511 kullanın farkı anlarsınız :D.

Arkadaşlar merak ettiğim bi konu var forumda sürekli önü kapalı olan kasalar önerilmiyor mesh kasalar öneriliyor farkı anlıyorum ama bu kadar fark oluyor mu ısı değerlerinde örnek atıyorum mesela bunların arsında ne kadar fark olabilir ısı değerlerinde Abdullah abinin videosunu izledim ben aman aman bi değişim göremedim
Adana sıcağında kapı kapalıyken pencere açmak gibi düşün. Cereyan lazım dostum serinlemek için açacaksın kapıyı pencereyi :)

İlla mesh olmak zorunda değil dediğiniz gibi, Mesela XPG Invader, Corsair icue 465X hava akışı bakımından çok iyi kasalar, ama Gamepower gibi markaların önü kapalı kasaları sıcak çalışır. Örnek:
Çok saolun yorumlarınız için. Gamepower crimsgon guardı da kimseye önermiyorum. Ön tarafında hem çok çok az hava çekiyor. Hem ön tarafta filtre namına hiç bir şey yok. Kısaca az ve tozlu hava çekiyor. eksi eksi. Önemli olan bir diğer hususta ben bu eski kasayı ne yapmalıyım? İkinci elinin fiyatı hakkında ''şu fiyattan sat'' gibi bir tavsiyede bulunabilicek kimse var mıdır ?

Geri