Neler Yeni

THH'yi Sonunda kazandım 💫💫 teknorya ile yaşadığım THH surecim

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mustafa Aydemir
Sorun yasayana kadar cok iyiler, yardimci oluyorlar kibarlar yildiray bey var isimi cozmese de adam kibardi mesela. Sorun yasarsaniz isin rengi degisiyor maalesef.
hocam karara bağlanmasının üstünden belli bi süre geçmiş işin sonu nasıl olacak sizce avukat bilgilendirdi mi sizi ?

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
hocam karara bağlanmasının üstünden belli bi süre geçmiş işin sonu nasıl olacak sizce avukat bilgilendirdi mi sizi ?
2 hafta itiraz suresi vardi onun dolmasini bekledim avukat icraya gidecegimizi soyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuna kadar hakkınızı savunduğunuz için teşekkür ederim böyle karaktersiz satıcılara sizin gibi bilinçli tüketici şart mutlu yıllar dilerim.
Bu sekilde dusundugunuz icin ben tesekkur ederim
Mutlu yillar dilerim

Saolun hocam bende banka ile haklı olduğum halde sorun yaşıyorum mecbur bende vereceğim sanırım bankayı mahkemeye. Bilerek bekletiyorlar bi durum yüzünden, harcama itirazımı ödemeleri gerektiği halde vermiyorlar ondan sordum. Saolun.
konusup net bilgi almanizi tavsiye ederim onun disinda verin gitsin hocam hakkinizi birakmayin

ben hepsiburadayı icraya vermiştim 2 aya paramı alabildim. bence direk icraya ver burunları sürtsün
Kiymet takdiri ile mi vermistiniz icraya ?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Muhammed efe
2 hafta itiraz suresi vardi onun dolmasini bekledim avukat icraya gidecegimizi soyledi

Mutlu yillar dilerim

konusup net bilgi almanizi tavsiye ederim onun disinda verin gitsin hocam hakkinizi birakmayin

1 ile 6 ay arası inceleme süresi var dediler şu an 4.5 ay oldu.

gunesss

80+
Ben de incehesap'a karşı kazandım, incehesap yine de yardımcı olmadı hahahahah alışveriş yapmadan tekrar düşünün derim.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Gökhan

Mutlu yillar dilerim

yok hocam direk verdim. kendileri para yatırdılar icra dairesi de dedi normalde mahkeme kararı misli ile değişmek olduğu için bu parayı kabul ediyorsan buna dair dilekçe vermen gerekiyor diye benim aklımdaki meblağdan bi tık yüksek rakam olunca kabul ettim

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
yok hocam direk verdim. kendileri para yatırdılar icra dairesi de dedi normalde mahkeme kararı misli ile değişmek olduğu için bu parayı kabul ediyorsan buna dair dilekçe vermen gerekiyor diye benim aklımdaki meblağdan bi tık yüksek rakam olunca kabul ettim
istediginiz rakami yatirdilarsa cok iyi hayirli olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Gökhan
Ben de incehesap'a karşı kazandım, incehesap yine de yardımcı olmadı hahahahah alışveriş yapmadan tekrar düşünün derim.
a'dan z'ye hepsi aynı hocam bu ülkede hiç bir şey almamak lazım o zaman.
aslında devlet bu işe el atsa ekstra ceza kesseler bu durumların caydırıcılığı artmış olur firmalar da böyle davranamaz

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
herkese selamlar, teknoryadan almış olduğum asus marka laptop elime ulaşır ulaşmaz pixel, ekran testi vs vs yaptım ve 2 adet ölü pixel çıktı. hem satıcıya hem n11 e bu durumu bildirdim. n11 cayma hakkımın olmadığını satıcı ise ben sattım benden çıktı artık servise yazın dedi. ürün elime ulaştı 2 saat olmadan yazdım ve bunlar söylendi bana. adamlarda öyle bir rahatlık var ki tüketiciyi mağdur etmekten çekinmiyorlar. 3. sınıf insan muamelesi görüyoruz resmen. thh başvurumu yaptım dün firmadan savunma istendi, bunları da buraya yazdım ki hakkımızı yedirmeyelim arkadaşlar yarın bir gün siz de ürün alacaksınız size de aynı durumu yaşatabilirler.

// 8. Ayın 28'inde basladı surecim

güncelleme: arkadaşlar an itibari ile thh başvurum sonuçlandı ve kazandım.

// 12. Ayın 6'sında karara bağlandı

14 günlük bir itiraz süresi var teknoryanın, itiraz edeceğini sanmıyorum, sonuçta hem cayma hakkımı gasp etti hem de ekranda ölü pixel var fabrikasyon bir sorun bu bunun neyine itiraz edebilir.

ellerine tebligat ulaşınca beni arayacaklarını düşünüyorum, sitelerine baktım ellerinde aynı model laptop kalmamış nasıl olacak süreç onu düşünüyorum, bir an önce yeni laptopumu almak istiyorum aylardır kişiselleştiremiyorum laptopumu. süreci takip eden ve destek veren herkese çok teşekkür ederim. satıcının karara uyup uymayacağını ve tutumunu da buraya aktaracağım umarım başta yaptıkları gibi rezillik yapmaya devam etmezler.

Arkadaşlar bana ulasildi. Muadil olarak daha kotu model onerildi. Bir ust model icin de akil alir gibi degil ama 50 60k arasi laptopu 40k dan sayip kendi urunlerini yuksek kar ile satmaya calistilar. Hem bana ilk laptopu satarken hem bu laptopu satarken hem aradaki fiyat farkini hem de distribütörden yeni urunu alinca aradaki farktan kar etmis olacaklardi. Insafsiz ve hakkaniyetsiz bir firma
Surecin devamini yazacagim firma kesinlikle anlayisli degil ve thh kararini cok da takmiyorlar

Güncelleme: arkadaşlar satici thh kararini cok da onemsemedi itiraz suresi doldu ben de hakkaniyetli bir model onermelerini istedim satici isine geliyorsa cinsinden bir cevap verdi ve bana firsatci dediler. Avukatla gorustum ve kiymet takdiri uzerinden icra islemi baslatacagim. Son kez avukat araciligi ile muadil onermelerini isteyecegim daha fazla ugrasmak istemiyorum. Yuzdum yuzdum sonuna geldim sonucu ben de sizin kadar merak ediyorum.

Bu surecte bana bikmadan usanmadan fikir veren @HmzaY 'a cok tesekkur ederim

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tebrik ederim, haklarımızı savunmalıyız.

gunesss

80+
istediginiz rakami yatirdilarsa cok iyi hayirli olsun
Ne oldu hocam degisim veya iadeyi yaptilar mi
1600₺'ye almıştım mouse'u, güncel satışı 3200'di, değişim raporu anında verildi arena bilgisayar tarafından, incehesap ve oksid bilişim bana değişim için saçma sapan dandik bir şey önerdiler stok olmaması sebebiyle, reddettim, sizi başka bir teklif için arayacağız diyip kapattılar, 5 dakika sonra 1600 iade hesabımdaydı, THH başvurdum, misli ile değişim yapılsın dendi, yine saçma sapan mouselar önerdiler, beş para etmeyecek, belki adını bile duymadığınız mouselar hemde, misli ile değiştirin THH onu uygun gördü düzgün bir teklif yapın dedim yapmadılar, maillerime yanıt vermediler, Razer deathadder v2 pro almıştım, dedim v3 pro alayım allah kahretsin üzerine ne kadar gerekiyorsa ödeyeyim diye, bana öyle bir fiyat verdiler ki, 4700'e mi ne almış oluyorum v3 proyu, o esnada vatanda 3800 zaten :D sonra uzunca bir mail attım, hakkım asla kendilerine helal değil hiçbir mailime geri dönüş yapmadılar, çok şükür böyle ufak şeylere takılmayacak kadar maddi durumum yerinde, zaten elimde 5 tane bölüm sonu canavarı diyebileceğimiz wireless mouse var, ben sadece hak yenmesine tutulmuştum; tekrar anladım ki incehesap zart zurt bunlar dandirik aracılar sadece, büyük bir firma falan değil sadece komisyoncu ufak firmalar işte.

Top Bottom