Neler Yeni

TOGG, Ankara'da trafikte görüntülendi!

şahin doğan

80+ Platinum
700 bin olsun 2 tane alırız xD

bir de şu arabayı mevcut içten yanmalı motorlu araçlarla kıyaslamayı bırakın. Full elektrikli arabaların segment modelleri ile kıyaslayın yerli diye çok uygun olacak değil full elektrikli araçların bir maliyeti var tüm markalarda pahalı şuan üretildikçe piyasaya sürüldükçe ucuzlayacaktır alt modeller çıktıkçada
Elektrikli arabanın TR'de bile pahalı olmasının sebebi vergi biliyorsun değil mi ? Türkiye'mizin! olan Araba bana ucuz değilse, vergisi benim için düşük değilse ben neden alayım veya sevineyim burayı çözemedim.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Araba elektrikli ama aynı anda 10 aracı şarj edecek elektrik altyapısı nerede? Almanya'da 10 yıldır elektrik altyapısı için çalışıyor bu togg propagandadan başka bir şey değil
Bütün benzinlikler çalışıyor yakında hepsi koyacak istasyonlara. Ayrıca otoyollarda koyulmaya başlandı zaten Bolu gibi önemli yerlerde vs. En kolayı şarj istasyonu yapmak kafanı takma öyle şeylere.

Keyfen

80+ Bronze
Kime göre zor?Şu an suvlara o kadar çok ilgi var ki her seferinde size "1-2 ay sonra gelin" diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LA ANLAYIN ŞUNU ARTIK BU MODEL ASGARİ ÜCRETLİ ÇALIŞANLAR İÇİN DEĞİL YA
hangi model asgari ücretli için acaba ?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Araba elektrikli ama aynı anda 10 aracı şarj edecek elektrik altyapısı nerede? Almanya'da 10 yıldır elektrik altyapısı için çalışıyor bu togg propagandadan başka bir şey değil
Devrim zihniyetine benziyor. Benzin yok at arabayı çöpe...

Bütün benzinlikler çalışıyor yakında hepsi koyacak istasyonlara. Ayrıca otoyollarda koyulmaya başlandı zaten Bolu gibi önemli yerlerde vs. En kolayı şarj istasyonu yapmak kafanı takma öyle şeylere.
Evet Mersin'de de başladı.

şahin doğan

80+ Platinum
Devrim zihniyetine benziyor. Benzin yok at arabayı çöpe...
O mantık değil ama mantıksızda değil. 2018'de Togg için çalışmalara başladın. o zaman 2018'den beri dikecektin her yere istasyonları millet alışacaktı, kaygısı olmayacaktı.

Daha sonra üretilecek. Açıklandı zaten düşük modeller de gelecek diye.
2027'de :d o zamana kadar düşük olur sana 100 Milyon .d

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Yavuz

OnurCiftci26

80+ Bronze
2027'de :d o zamana kadar düşük olur sana 100 Milyon .d
Şu an elektrikli araçlar içten yanmalı modellere göre üretim maliyeti vs pahalı olduğu için araçlar da pahalı oluyor. Ancak bu parçaların sürekli çıkması, teknoloji gelişmesi gibi etkenler birkaç sene içerisinde maliyetlerin düşeceği yönünde. Sadece TOGG değil diğer elektrikli araçlar için de geçerli. Nasıl ki telefon, bilgisayar ilk çıktığında pahalı olduğu için çok az kişi alıyorsa şimdi de öyle fiyatlar ileride düşecek. Pozitif düşünün sürekli karalayarak bir yere varamayız.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Elektrikli arabanın TR'de bile pahalı olmasının sebebi vergi biliyorsun değil mi ? Türkiye'mizin! olan Araba bana ucuz değilse, vergisi benim için düşük değilse ben neden alayım veya sevineyim burayı çözemedim.
Yurtdışında da içten yanmalı motorlu araçlara göre pahalı. zaten Merak etme senden daha iyi ekonomi biliyorum rahat ol neyden yüksek olduğunuda biliyorum. Zaten açıklamaya bakarsan aracı %10 gibi vergi dilimiyle satacaklar yani segmentindeki elektrikli araçlardan nerdeyse yarı yarıya ucuz olacak.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
hepimize bir gün nasip olur inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular