Neler Yeni

🔥TOGG Sedan modeli CES 2022 Fuarında görüntülendi!

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Rolls royce özel bir şirketin ürünü Togg ise devletin ürünü
1930larda Almanya'da ford kuruluyor yerel halkın ulaşabilmesi için o zaman alman halkı da fakir ve birikim yapmayı bilen herkes onu alabiliyor eğer devlet bir işe el atıyorda vatandaşların büyük çoğunluğu alabilmeli.
İleride çoğu kişinin alabileceği düşük model üretilecek dedi Gürcan Karakaş. Şu an yüksek modelle girip etkilemek istediler.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Umalım ki araç gerçekten seri üretime geçip satışa sunulsun. En azından hayal kurmakla kalmayıp, dünyaya daha fazla rezil olmamış oluruz.

Gelelim alınır mı sorusuna. Ben almam. Çıkacağı fiyat zaten minimum 500bin. C segment SUV'larla rekabet edeceği söylenmişti en uygun Duster Yeni 1.3 Prestige EDC: 449 bin TL zaten. Üstüne koyarım veya o fiyatlara daha bilindik araçlara binerim
SKLJDJKLQWUDUIQWUIODUIASUIODUIOQWUDUIOASDUIQWUIDUIAS

Besim Tibuk

80+ Gold
Tam satmalık....

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Umalım ki araç gerçekten seri üretime geçip satışa sunulsun. En azından hayal kurmakla kalmayıp, dünyaya daha fazla rezil olmamış oluruz.

Gelelim alınır mı sorusuna. Ben almam. Çıkacağı fiyat zaten minimum 500bin. C segment SUV'larla rekabet edeceği söylenmişti en uygun Duster Yeni 1.3 Prestige EDC: 449 bin TL zaten. Üstüne koyarım veya o fiyatlara daha bilindik araçlara binerim
Zaten TR de yaşayan insanları %80 i senin kafanda olduğundan dolayı citroen ile ds nin fiyatı 2. elde aynı :D normalde euro farkına göre 2 kat olması lazım ama biri bilindik değil diye klasik kafadaki insanlar almıyor arabayı yatırım aracı olarak görmeyen kaliteye bakan ds alıyor aynı fiyata.

equinoxx

80+ Bronze
Sen şimdi bu aracı Duster ile mi kıyasladın ve Duster gibi veyahut aynı ortalamada daha bilindik benzeri modellere binerim mi dedin, yoksa ben mi yanlış anladım, umarım yanlış anlamışımdır.

Anlamadıysam sıkıntı büyük, ama senin açından.
Duster fiyatını örnek verdim boş muhalefet. Duster'a binmem ama buna hiç binmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten TR de yaşayan insanları %80 i senin kafanda olduğundan dolayı citroen ile ds nin fiyatı 2. elde aynı :D normalde euro farkına göre 2 kat olması lazım ama biri bilindik değil diye klasik kafadaki insanlar almıyor arabayı yatırım aracı olarak görmeyen kaliteye bakan ds alıyor aynı fiyata.
TMM :d

Son düzenleme:

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Nerden biliyorsun? O beğenmediğin yerli kaşar peynirlerini artık alamayan insanlar var. Boş boş konuşma.
Ya çocuk konuşacağın cümlelerin arasında bana sunacakların sokak röportajlarından farksız. Yazdıklarımın arasında buna fokus atman da ayrı güldürdü beni. Boş duyar kasma.

equinoxx

80+ Bronze
Ya çocuk konuşacağın cümlelerin arasında bana sunacakların sokak röportajlarından farksız. Yazdıklarımın arasında buna fokus atman da ayrı güldürdü beni. Boş duyar kasma.
:D Tamam abi, sensin.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Baran Çelik
Vay beeee. 1.5-2 milyonun altında çıkmaz bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,005,654
Üyeler
159,374
Son üye
yuvbhjsat976
Top Bottom