54 bin kmde var kullanıyoruz 1-1.5 yıldır. Yazılım sıkıntısı yaşamadım hiç. Akıp gidiyor araba çok rahat. Bugün şarjım %20'di 1 saatte 100 yaptım 760 liraya. Eksisine gelecek olursak şarj istasyonu bulmak sıkıntı sıra oluyor. Ya erkenden randevu alacaksın ya da kendi evine yaptıracaksın bir tane. Alınır bence.Merhaba arkadaşlar togg t10x v2 almayı düşünüyoruz kullanlarınız var mı yazılım ve menzil olarak nasıl eksileri vs. nelerdir
1 kilometre yolu kaç liraya gidiyor?54 bin kmde var kullanıyoruz 1-1.5 yıldır. Yazılım sıkıntısı yaşamadım hiç. Akıp gidiyor araba çok rahat. Bugün şarjım %20'di 1 saatte 100 yaptım 760 liraya. Eksisine gelecek olursak şarj istasyonu bulmak sıkıntı sıra oluyor. Ya erkenden randevu alacaksın ya da kendi evine yaptıracaksın bir tane. Alınır bence.
Hiç bakmadım ama 1-1.5 tl civarı olması lazım. Uzun menzili 700-800 liraya şarj oluyor.1 kilometre yolu kaç liraya gidiyor?
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim54 bin kmde var kullanıyoruz 1-1.5 yıldır. Yazılım sıkıntısı yaşamadım hiç. Akıp gidiyor araba çok rahat. Bugün şarjım %20'di 1 saatte 100 yaptım 760 liraya. Eksisine gelecek olursak şarj istasyonu bulmak sıkıntı sıra oluyor. Ya erkenden randevu alacaksın ya da kendi evine yaptıracaksın bir tane. Alınır bence.
Rica ederimEyvallah hocam çok teşekkür ederim
Hocam bizde aynı şekil yaptık yoksa hybrid suv tercih edecektik ama kredinin baya yardımı oldu.Eyvallah hocam çok teşekkür ederim
1.5M krediden faydalanıp almayı düşünüyoruz. O da sanırım v2 için geçerli konfigüre edilmiş araçlarda v2 var direk ordan alalım diyoruz![]()
Togg'dan Mart kampanyası! İşte taksit tutarları
Togg, daha fazla kullanıcıyı T10X ile buluşturmak için mart ayında da fiyat artırmadı ve bayram öncesine özel cazip finansman seçeneklerini katladı.bigpara.hurriyet.com.tr
Hayırlı olsun hocam şimdiden. Eğer alırsanız ayarlarda geri kazanç gibisinden bir ayar var. Ayağı gazdan çektiğin gibi frenliyor. Balatalarada çok zarar veriyor o ayarı kapatın bence.Evet hocam kredisi cazip kıldığı için yöneldik şuan bizde
Eyvallah çok sağolun
geri kazançta balataları kullanmaması lazım hocam? motor freni yaparak bataryalara geri güç kazandırmıyor mu bu sistem. ilk defa sizden duyuyorum. normalde elektrikli araçlarda balata kullanımı çok az.Hayırlı olsun hocam şimdiden. Eğer alırsanız ayarlarda geri kazanç gibisinden bir ayar var. Ayağı gazdan çektiğin gibi frenliyor. Balatalarada çok zarar veriyor o ayarı kapatın bence.
Hocam pek anlamam ama kullanan birini görmüştüm sürekli şarjı bitiyor uzun yola çıkamıyorsun eğer şehir içi için alıcaksan mantıklı olabilir ama kesinlikle uzun mesafe aracı değilmişMerhaba arkadaşlar togg t10x v2 almayı düşünüyoruz kullanlarınız var mı yazılım ve menzil olarak nasıl eksileri vs. nelerdir
Dediğin gibide olabilir ama çok ağırlaştırıyor arabayı. Kapatmak daha iyi bence.geri kazançta balataları kullanmaması lazım hocam? motor freni yaparak bataryalara geri güç kazandırmıyor mu bu sistem. ilk defa sizden duyuyorum. normalde elektrikli araçlarda balata kullanımı çok az.
V1 ile kesinlikle uzun yol yapılmaz ama V2 full şarj ile çıkabiliyorsunuz. Yol uzunsa 30 dakka 1 saat mola mecbur. Elektrikli araba sonuçta. Yakıt masrafını baya kısıyor.Hocam pek anlamam ama kullanan birini görmüştüm sürekli şarjı bitiyor uzun yola çıkamıyorsun eğer şehir içi için alıcaksan mantıklı olabilir ama kesinlikle uzun mesafe aracı değilmiş
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim
1.5M krediden faydalanıp almayı düşünüyoruz. O da sanırım v2 için geçerli konfigüre edilmiş araçlarda v2 var direk ordan alalım diyoruz![]()
Togg'dan Mart kampanyası! İşte taksit tutarları
Togg, daha fazla kullanıcıyı T10X ile buluşturmak için mart ayında da fiyat artırmadı ve bayram öncesine özel cazip finansman seçeneklerini katladı.bigpara.hurriyet.com.tr