AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Silver Gradiant Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.

Son düzenleme:
Hocam ne iş yapıyorsunuz merak ettimŞu ikisi arasında kaldım. hangisini önerirsiniz ?
![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Silver Gradiant Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.www.gaming.gen.tr
Hocam şöyle bir kontrol ettim kendi sitesinden , Joy life olanda Roar mod ve snap tap özelliği var artı olarak. Diğer klavyede yok bu iki özellik. m1w olanın artısı ise alüminyüm olması. joy life plastik sanırım. Bilmiyorum valla çok arada kaldım. Bütçe sorunum yok yinede karar veremiyorumHE bence çok gereksiz bir şey hem hissiyatı yok ediyor hemde hard fps oyuncusu değilsen arada ki farkı anlaman çok zor
Şuan çalışmıyorum neden sordunuzHocam ne iş yapıyorsunuz merak ettim
klavyelerin fiyatı var biraz, merak ettimHocam şöyle bir kontrol ettim kendi sitesinden , Joy life olanda Roar mod ve snap tap özelliği var artı olarak. Diğer klavyede yok bu iki özellik. m1w olanın artısı ise alüminyüm olması. joy life plastik sanırım. Bilmiyorum valla çok arada kaldım. Bütçe sorunum yok yinede karar veremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan çalışmıyorum neden sordunuz
Hocam şu roar mod özelliği sizce nasıl , farkını hissettirir mi ? Bu özellik ile 4 tuşu daha hızlı hale getirebiliyormuşuz. M1W olanda yok maalesef.m1 v3 daha iyi olacaktır snap tap rapid trigger klavyelerede olur zaten 6000 mah ve alu
hızı fark etmek için robot olmak gerekHocam şu roar mod özelliği sizce nasıl , farkını hissettirir mi ? Bu özellik ile 4 tuşu daha hızlı hale getirebiliyormuşuz. M1W olanda yok maalesef.