Neler Yeni

Torrent oyun indirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf
Her türlü torrenti denedim ama hepsinde de ortalama 200kb ile indiriyor. Bir kaç ay önce last of us indirdim ve sorunsuz indi ama bu sefer gow ragnarök indireceğim zaman inmiyor. Seed sayısı 26(400) yazıyor, sorun oyunda mı diye merak ettim ve tekrar last of us indirmeye başladım ama onda da yavaş indiriyor. Nasıl çözücem bunu.

sweny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
YunusCan Deregözü
qbittornet den indirdim 30 dk da indi internet indirmeside onemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Uslan
Her türlü torrenti denedim ama hepsinde de ortalama 200kb ile indiriyor. Bir kaç ay önce last of us indirdim ve sorunsuz indi ama bu sefer gow ragnarök indireceğim zaman inmiyor. Seed sayısı 26(400) yazıyor, sorun oyunda mı diye merak ettim ve tekrar last of us indirmeye başladım ama onda da yavaş indiriyor. Nasıl çözücem bunu.
Knk bendede 200kb ile indiryo ama sadece ragnaroku diğerleri sıkıntısız belki oyun yeni kirildi diyedir

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Oyun yeni kırıldı çoğu kişi indirme çabasında. Farklı torrentle hızlı indiren varsa söylesin.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
torrentler için tracker list'ler var.farklı sunuculardan parça parça hızlı inmesi için.torrentin özellikler menüsüne arada bir satır boşluk olacak şekilde ekliyorsun.indirme hızını artırıyor.

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
a a
Çok fazla kişi aynı anda indirdiğinden seeder sayısı yetmiyor 1-2 güne kendine gelir büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdilik upload limiti falan koyduysan kaldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,374
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom