Bilmiyorum ancak torent virüslü bir uygulama dediğim gibi bilgisayarını çok yormadan format atmanı tavsiye ederim.hocam oyunu silmenin bir yolu yok mu dirrek torrenti silmeme rağmen yer açılmadı
Torrent virüslü bir program değildir. İndirdiğiniz dosyalara dikkat etmeniz gerekir.Bilmiyorum ancak torent virüslü bir uygulama dediğim gibi bilgisayarını çok yormadan format atmanı tavsiye ederim.
TORRENT virüs değildir.Bilgisayarına format atmanı tavsiye ederim hocam. Torent virüslü bir uygulama
qbittorrent öneririm.
Hangi torrent uygulamasını kullandın?
TORRENT virüs değildir.
Torrent virüslü bir program değildir. İndirdiğiniz dosyalara dikkat etmeniz gerekir.
İndirdiğin konumu biliyorsan oyun dosyaları içerisinde bulunan uninstall'ı kullarak kaldırabilirsin. Yoksa klasörü sil gitsin.selamlar dostlar, yaklaşık 2 ay önce torrentten GoW indirdim ve oyunu bitirdim. Şimdi ise başka oyun indireceğim lakin pc de yer olmadığı için indiremiyorum ve GoW'ı bir türlü silemedim. yardımcı olursnaı çok sevinirim
Eminmisin adamlar babalarının hayrına yapmıyorlar bunları ve araştırırsan görürsün virüslü olduğunu zatenTORRENT virüs değildir.