korro
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 524
Homepage
Immerse yourself in the ultimate strategy gaming experience & embark on epic conquest in the award winning Total War!
Komple paket hâlinde alamıyor muyuz? Dlcleri teker teker mi almamız lazım.Tüm DLClerini de uygun fiyatlı alabilirsiniz, ben aldım direk geldi keyler steame girdim hemen. Ana oyunu da geçenlerde almıştım ama pahalı fiyatından :/Homepage
Immerse yourself in the ultimate strategy gaming experience & embark on epic conquest in the award winning Total War!store.totalwar.com
Ondan bahsetmiyorum. Ultimate paket olarak satılmıyor mu?Sepete ekle ve tek seferde ödeniyor, çok indirimli cidden.
Site güvenilir mi, ilk defa görüyorumhayır, tek tek alıyorsun işte gir siteye bak üstteki menülerden
Site güvenilir mi derken? official total war store orası... Sega şu yorumu görse kahrolurduSite güvenilir mi, ilk defa görüyorum
Bilmediğim bir şeyi soruyorum , şimdi öğrenmiş oldum bak ben de, bunu daha tatlı bir dille de yapabilirdin sanki.Site güvenilir mi derken? official total war store orası... Sega şu yorumu görse kahrolurdu
Değmez bu oyun.Rastgele herhangi bir total war oyunu daha çok sarar bundan.Total war fanı olarak söyleyebilirim ki serinin en sıkıcı oyunu olabilir. Ayrıca saga oyunları oynayanlar bilir dlc FARZ bir seri75tlye aldığım total war warhammer, totalde 3.300tlye falan maal olmuştu zamanında.