Öneri Total War: Three Kingdoms sadece 71 TL

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
524
Tüm DLClerini de uygun fiyatlı alabilirsiniz, ben aldım direk geldi keyler steame girdim hemen. Ana oyunu da geçenlerde almıştım ama pahalı fiyatından :/

Tüm DLClerini de uygun fiyatlı alabilirsiniz, ben aldım direk geldi keyler steame girdim hemen. Ana oyunu da geçenlerde almıştım ama pahalı fiyatından :/
Komple paket hâlinde alamıyor muyuz? Dlcleri teker teker mi almamız lazım.

Site güvenilir mi derken? official total war store orası... Sega şu yorumu görse kahrolurdu
Bilmediğim bir şeyi soruyorum , şimdi öğrenmiş oldum bak ben de, bunu daha tatlı bir dille de yapabilirdin sanki.

Total war fanı olarak söyleyebilirim ki serinin en sıkıcı oyunu olabilir. Ayrıca saga oyunları oynayanlar bilir dlc FARZ bir seri :D 75tlye aldığım total war warhammer, totalde 3.300tlye falan maal olmuştu zamanında.

Total war fanı olarak söyleyebilirim ki serinin en sıkıcı oyunu olabilir. Ayrıca saga oyunları oynayanlar bilir dlc FARZ bir seri :D 75tlye aldığım total war warhammer, totalde 3.300tlye falan maal olmuştu zamanında.
Değmez bu oyun.Rastgele herhangi bir total war oyunu daha çok sarar bundan.

Bilmediğim bir şeyi soruyorum , şimdi öğrenmiş oldum bak ben de, bunu daha tatlı bir dille de yapabilirdin sanki.
Sen de tatlı bir dille bir teşekkür edebilirdin di mi sanki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,340
Üyeler
190,896
Son üye
tarikensatar
Geri