Neler Yeni

TR de olmayan bu klavyeyi nasıl alabilirim ?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Yağız Berk Özel
10ANGELPGC kodu ile 54 dolara geliyor 700 de vergi çıksa toplam 2400tlye geliyor.

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
10ANGELPGC kodu ile 54 dolara geliyor 700 de vergi çıksa toplam 2400tlye geliyor.
Hocam satın al yerine geldim Estimated taxes = 10USD ekledi 64 dolar şuan yani vergiyi satın alırken ekledi direkt. 2000 tl ediyor tam. Şuan uygun gibi bu fakat bu ürünü aldıktan sonra gümrükte takılma gibi bi ihtimali vb varmı hiç bilmediğimden soruyorum.Ayrıca kargolanma süresine 4-5 bi 1 hafta sürse biraz fazla değil mi ?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam satın al yerine geldim Estimated taxes = 10USD ekledi 64 dolar şuan yani vergiyi satın alırken ekledi direkt. 2000 TL ediyor tam. Şuan uygun gibi bu fakat bu ürünü aldıktan sonra gümrükte takılma gibi bi ihtimali vb varmı hiç bilmediğimden soruyorum.Ayrıca kargolanma süresine 4-5 bi 1 hafta sürse biraz fazla değil mi ?
Tahmini 2 haftaya elinize ulaşır.

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Hocam şimdi whatgeek te bir kupon buldum vergiyide kattıktan sonra böyle bir fiyat çıkıyor nerden almam daha iyi olur 300 tl civarı daha uygun burada.. Ayrıca biraz araştırdım 150euro altı ürünler gümrükte kalma gibi bir sorunu yokmuş. sanırsam.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (36).png
    Ekran Görüntüsü (36).png
    122.6 KB · Hit: 53

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam şimdi whatgeek te bir kupon buldum vergiyide kattıktan sonra böyle bir fiyat çıkıyor nerden almam daha iyi olur 300 TL civarı daha uygun burada.. Ayrıca biraz araştırdım 150euro altı ürünler gümrükte kalma gibi bir sorunu yokmuş. sanırsam.
Whatgeek en son Türkiye gönderimi kapalıydı. Gümrük çıkabiliyordu Whatgeek'den artık.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,622
İsim
Kerem Çavuş
Forumdan çok kişi aldı sarı siteye bakın isterseniz uyguna kapalı kutu satan vardır

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Forumdan çok kişi aldı sarı siteye bakın isterseniz uyguna kapalı kutu satan vardır
Baktım şimdi evet 2 tane ilan var ama elden almayı tercih ederim öyle alıcaksam 300 tl de sarı site kesiyor öyle alınca mec monkeydeki 2900 tl ile aynı fiyata geliyor ort. Yakında bulursam değerlendiricem teşekkür ederim.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,622
İsim
Kerem Çavuş
Baktım şimdi evet 2 tane ilan var ama elden almayı tercih ederim öyle alıcaksam 300 TL de sarı site kesiyor öyle alınca mec monkeydeki 2900 TL ile aynı fiyata geliyor ort. Yakında bulursam değerlendiricem teşekkür ederim.
Orası öyle fakat yd gelirken artık ek vergi çıkıyor 700tl civarı , monsgeek , whatgeek , akko gibi siteler üzerinden son zamanlarda alışveriş yapan arkadaşlara da sorabilirsiniz o yüzden trde uygun fiyata varsa al geç bence

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Orası öyle fakat yd gelirken artık ek vergi çıkıyor 700tl civarı , monsgeek , whatgeek , akko gibi siteler üzerinden son zamanlarda alışveriş yapan arkadaşlara da sorabilirsiniz o yüzden trde uygun fiyata varsa al geç bence
Anladım hocam sağolun biri daha öyle dedi şimdi.o zaman direkt mec monkey den almak daha iyi

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Whatgeek en son Türkiye gönderimi kapalıydı. Gümrük çıkabiliyordu Whatgeek'den artık.
Hocam konuyu yeniden açıyorum kb epomakerdan alıcam şuan sanırsamda epomakerın tr ye gönderiminde herhangi bir sıkıntı yok dimi what geek gibi. fiyat ta 54 dolara düşüyor internetten araştırdığıma göre 150 euro altına fazladan gümrük vergisi çıkmıyormuş sanırsam

Top Bottom