Neler Yeni

Traderım soru sorabilirsiniz

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal
Merhaba 22 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır kripto ve 1 yıldır fx traderıyım çoğu şeyi kendim aldım (araba,pc,telefon)+aylık masraflar giderler gezmeler vs aile evindeyim soruları alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

+e ticaret

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
Merhaba 22 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır kripto ve 1 yıldır fx traderıyım çoğu şeyi kendim aldım (araba,pc,telefon)+aylık masraflar giderler gezmeler vs aile evindeyim soruları alabilirim

+e ticaret
ACT coin hakkında ne düşünüyorsun beklentin nedir verceğin bilgiler yatırım tavsiyesi olmayacaktır

Hocam korkmuyor musun ilerde yasa çıkar aldığımın mislini alırlar diye youtuberlere olan gibi bı durum olabilir diye
öyle bişe olmaz

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ACT coin hakkında ne düşünüyorsun beklentin nedir verceğin bilgiler yatırım tavsiyesi olmayacaktır

öyle bişe olmaz
4 5 aydır kriptodan tüm paralarımı cashout yaptım sadece günlük 300 400 çıkması için bişeyler deniyorum altcoinlerin 2021 2020 gibi yükseleceğini sanmıyorum çevremde çok içerde kalan insanlar var en yakın arkadaşım 30k ekside ve hala tutuyor tam bişey söyleyemem ama topluluk ne düşünüyorsa çoğu zaman tersi oluyor YTD NFA

kaç para kazanıyon 1 haftada
sadece fx trade atıyorum bu aralar haftalık 2 2.5 oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda

+e ticaret
ben de 20 yaşındayım dediğin her şeye kendi emeğimle sahip oldum. Top 5 de 3 büyük borsada çalışmışımdır cm olarak . Şimdi sorum şu ben bu güne kadar asla tam olarak trade yapmadım çünkü çok riskli ben kaybettiğimi çalışarak kazandım ve sadece hold olarak devam ettim. Sen tamamen kasanı kaybettiğinde geri nasıl çıkıyorsun. Bu konuyu merak ediyorum yani %100 trade yapan birisi bütçeyi nereden buluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ekin caglar
neye göre trade yapıyorsun? indikatörler veya haberlere göre mi al/sat yapıyorsun?

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal
neye göre trade yapıyorsun? indikatörler veya haberlere göre mi al/sat yapıyorsun?
haberler çok etkili indikatör kullanıyorum ama bağlı değilim teknik analiz highlar lowlar orderblock cisd fvg her şeye bakıyorum

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Tekin Ayber
Daha çok kripto ile mi kazandınız yoksa forex ile mi ?

Top Bottom