MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12,154
- İsim
- Murat Orhan
Ekonomik durumların malum kötü olması nedeniyle insanlar artık herşeyin ucuzuna yönelmeye başladı. Bu durumda eğer mekanik klavye istersekte en ucuz tercihimiz GameNote KB857L Oluyor. Ama bu klavye iyi mi? Elde patlar mı? Malzeme kalitesi nasıl? Elimden geldiğince az çok anlatacağım.
Görüntü olarak bu şekilde Numpadsiz şekilde karşımıza çıkıyor. Asus logosuna benzer bir logo görüyoruz.
Eksi kısım olarak sayabileceğim hususlar pek yok açıkçası.
-RGB aydınlatması bölgeden bölgeye daha cok/daha az yanıyor
-Tuşlara kulağınızı yaklaştırıp basarsanız inceden yay sesini duyabiliyorsunuz.
Arti kısımları fiyatına göre daha çok diyebilirim.
+Malzeme ve kasa kalitesi fiyatının üstünde denilebilir.
+Örgülü kablo tasarımına sahip.
+Switch sesleri ve basış hissiyati tok ve iyi hissettiriyor.
+ Switch olarak "Content" marka Switch ile geliyor. Bunu +kısıma yazmak çok doğru mu bilmiyorum ama yurtdışında insanlar Kailh switchlerini , bir sorun yaşadıklarında content ile değiştiriyorlar. Genelde Kaith in muadili olarak geçiyor. FP bir Switch diyebilirim yani.
Bana sorarsanız alınabilecek güzel bir klavye. Konfulon,Inca,Gamemax gibi markalardan ziyade daha iyi bir tercih olacaktır.
Şuan alabileceğiniz en uygun şekilde ki hali;
N11den Super60 kodunu kullanarak 365 TL Gibi güzel bir fiyata alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Görüntü olarak bu şekilde Numpadsiz şekilde karşımıza çıkıyor. Asus logosuna benzer bir logo görüyoruz.
Eksi kısım olarak sayabileceğim hususlar pek yok açıkçası.
-RGB aydınlatması bölgeden bölgeye daha cok/daha az yanıyor
-Tuşlara kulağınızı yaklaştırıp basarsanız inceden yay sesini duyabiliyorsunuz.
Arti kısımları fiyatına göre daha çok diyebilirim.
+Malzeme ve kasa kalitesi fiyatının üstünde denilebilir.
+Örgülü kablo tasarımına sahip.
+Switch sesleri ve basış hissiyati tok ve iyi hissettiriyor.
+ Switch olarak "Content" marka Switch ile geliyor. Bunu +kısıma yazmak çok doğru mu bilmiyorum ama yurtdışında insanlar Kailh switchlerini , bir sorun yaşadıklarında content ile değiştiriyorlar. Genelde Kaith in muadili olarak geçiyor. FP bir Switch diyebilirim yani.
Bana sorarsanız alınabilecek güzel bir klavye. Konfulon,Inca,Gamemax gibi markalardan ziyade daha iyi bir tercih olacaktır.
Şuan alabileceğiniz en uygun şekilde ki hali;
N11den Super60 kodunu kullanarak 365 TL Gibi güzel bir fiyata alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com