Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Ben 2 ayrı telefonda yaptım iki telefonda ki hesapta da daha önce sipariş verilmemişti.Şuan 1 telefondan daha deniyorum ve hala oluyor. Trendyolu kapatıp dili değiştirince tekrar girişte soruyor Azerbaycan mı Türkiye mi diye. Seçtikten sonra direk indirim ekranına atıyor.

EmreUzn3

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
@Emir Aydın @Ckribrahim ve diğer arkadaşlar siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıdaki satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci @mctcnhrsn bu yazdığımı sabitlersen konuna herkes buna göre faydalansın dostum.
sipariş iptal oldu diyelim hertürlü para iadesi alınır dimi ?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Alıntıyı görüntüle
@Emir Aydın @Ckribrahim ve diğer arkadaşlar siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıdaki satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci @mctcnhrsn bu yazdığımı sabitlersen konuna herkes buna göre faydalansın dostum.
Kral önerebileceğin bir şey var mı farklı arkadaştan deneyeceğim. Aynı kulaklığı farklı satıcıdan mı alsam ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,834
İsim
Hacı
Alıntıyı görüntüle
Faydası olur mu?

Son düzenleme:

aethious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Durmaz
Ben 2 ayrı telefonda yaptım iki telefonda ki hesapta da daha önce sipariş verilmemişti.Şuan 1 telefondan daha deniyorum ve hala oluyor. Trendyolu kapatıp dili değiştirince tekrar girişte soruyor Azerbaycan mı Türkiye mi diye. Seçtikten sonra direk indirim ekranına atıyor.
onaylı telefon numarası girili olması şartı var mı ?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali

CptSpork

80+ Bronze
Satıcısı trendyol olan ürünlerde mi almak mantıklı yoksa başka satıcılardan mı?

Thyphon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Paramedik
Bende aldım umarım iptal edilmez

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom