Sen daha oradaysan boşver hiç uğraşma iptalle iadeyle ahahha çok güldüm kusura bakmafin kodune ne yazmalıyım
Ahahaha, şaka olmalısın
TCK 145.madde : Trendyol'da konum değiştirip promosyon kullananlar 1-3 yıl arası hapis cezası alır.dedik size kargodan çekimler başlamış daha yasal süreç var
dedik size kargodan çekimler başlamış daha yasal süreç var
ne davası ya bu arkadas zaten trooluk pesınde de. Iade olur urun satıcıya para sıze gıder. BiterTCK 145.madde : Trendyol'da konum değiştirip promosyon kullananlar 1-3 yıl arası hapis cezası alır.
konum da değiştirmiyoruz ki sadece dili azerbaycan türkçesi yapıyoruz adresi görmüyor mu tyTCK 145.madde : Trendyol'da konum değiştirip promosyon kullananlar 1-3 yıl arası hapis cezası alır.
Bu konunun yankıları 1 hafta sürer. İkinci sıraya yerleşir büyük ihtimal.Alıntıyı görüntüle
Adım Adım zirveye ,bu şekilde giderse 2 cilik granti ,1 olması için konunun kampanyanın 4-5 gün sürmesi yeterli
AQSWDEFRGTHYNJUKILOPŞAWSEDRFTGYH
şu ana kadar forum tarihinde en hızlı yükselen konuAlıntıyı görüntüle
Adım Adım zirveye ,bu şekilde giderse 2 cilik granti ,1 olması için konunun kampanyanın 4-5 gün sürmesi yeterli
AQSWDEFRGTHYNJUKILOPŞAWSEDRFTGYH
türkiyede yasayan azerbaycanlı olsan ve dilin azerbaycanca olsa trendyola gırınce bunu göreceksın zaten Cokta onemlı bır ıslem degıl. Sankı kod bastıkkonum da değiştirmiyoruz ki sadece dili azerbaycan türkçesi yapıyoruz adresi görmüyor mu ty
yaptım ama olmadıAndroid ayarlarına girip Dil kısmından ekleyeceksin azerbaycan dilini