❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sipariş
Ben gece 2 tane sipariş geçmiştim biri iptal oldu biri hala "Sipariş alındı" olarak duruyor.
satıcı ben kargoyu verdim sorun geç yansıması diyor sipariş kargo verilmiştir kargodaki yoğunluktan dolayı işlem sırasındadır diyor doğrumudur bu sipariş alında gözüküyor

sipariş

satıcı ben kargoyu verdim sorun geç yansıması diyor sipariş kargo verilmiştir kargodaki yoğunluktan dolayı işlem sırasındadır diyor doğrumudur bu sipariş alında gözüküyor
satıcı kargoya verdiyse zaten iptal etsinler ürün kargodan mı dönecek ne olacak :D satıcı trendyol ile görüşür ben kargoyu yolladım siparişi tekrar işleme alın der

Benim Philips iptal olmuş diğer 2 sipariş hazırlanıyor aşamasında fatura yok henüz

satıcı kargoya verdiyse zaten iptal etsinler ürün kargodan mı dönecek ne olacak :D satıcı trendyol ile görüşür ben kargoyu yolladım siparişi tekrar işleme alın der
doğru söylüyor mu yani satıcı sipariş alındıda gözüküyor ondan çekinorum

Acil akilli saat önerisi lazım arkadaşlar :)

Haviti 950 ye aldım iyi midir?

Bu sipariş iptal oldu Vatan mesaj attı fatura kesildi diye. Nasıl olacak ?

1699337914564.png

Kardeşim sen adamsın ya

satıcı kargoya teslim ediyor kargo aracı şubeye gidip barkodu okutana kadar iptal edilmezse problem olmaz. eğer iptal edilirse üzerindeki barkodu okutamadığı için şubede kalır iadeye düşer.

Şu yapılan ne kadar etik sizce?
İndirim başka bir şey sistemdeki hatadan faydalanıp, siteyi yağmalamak başka bir şey. Üstelik satıcının hatayı fark edecek süresi olmasın diye aynı gün kargo ürün seçiyorsunuz. Bilemiyorum bence çok yanlış hareket.

İptal etti başka iptal olan var mı?
Screenshot_20231107_091842_Chrome.png

Şu yapılan ne kadar etik sizce?
İndirim başka bir şey sistemdeki hatadan faydalanıp, siteyi yağmalamak başka bir şey. Üstelik satıcının hatayı fark edecek süresi olmasın diye aynı gün kargo ürün seçiyorsunuz. Bilemiyorum bence çok yanlış hareket.
satıya ürün fiyatı geçiyor aradaki farkı trendyol ödüyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche