❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
şansınızı deneyin diyolar işte arada bi kaç tane ürünü kargoya vermişler. Benimde 2 ürün iptal yedi. Son olarak razer basilic v3 1050 tl ye aldım. Eğer o da iptal yerse boşuna uğraşmış olurum :D
Bugu bulmussunuz bide desteğe şikayet ediyosunuz , vallahi bi garip milletiz

Bu tarz olaylarda şansım pek olmuyor. Alabilene hayırlısı olsun. İsteyen yardım edebilir
Telefon ayarlarını da değiştirdim hata veriyor .
Ld player emulator indirirsen alabiliyorsun anlamazsan özelden yaz yardımcı olurum hocam.

Yarına fixlenir bence. Kargoya verilmeyenler de iptal edilmeye devam ediyor. Bu saatten sonra alan aldı yani.

Yapamayanlar multi account programları ile yapabilir. Bir telefondan 6farklı sipariş verdim bu yöntem ile.

Hocam bu bir açık sonuçta ondan soruyorum
Hocam bu bir açık değil sen sisteme 3. Bir şahıs olarak illegal bir durum ile müdahale etmiyorsun,sistemin sana vermiş olduğu kullanım dilini değişiyorsun.

Normal bir şekilde girip ödeme yapıp sipariş veriyorsun.
Telefonu ingilizce olarakta kullabilirsin.italyancada,azericede.

Trendyol satıcısından alınır mı sizce kesin iptal olur mu ? Yada Logitech G413 brown alınır mı 900 e ?

Apple kullananlar ve aynı telefondan çok sipariş vermek isteyenler için konu açıyorum hemen.

Şirketler 1 alıp 100 e geçirince etik oluyorda biz kuponlu alınca mi etik olmuyor. Bu insanlarin firmaları savunmaları bana çok komik geliyor. Sebepsiz yere neden bir firmayi savunursun zamanında saatlerce düşünmüşlügüm var.( bknz,her sene aynı çıkarılan iPhone sürekli övmek)

4 ürün vardı iptal yedi 3ünü geri söyledim satıcıyı darladım kargoya verdiler. Diğer ürünü başka yerden aldım ihtiyacım vardı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25
Geri