❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ürün önerisi yapar mısınız ? Ne alacağıma karar veremiyorum :D

trendyol expresli olanlar iptal olabilir.
haklısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tane 9.nesil xbox 1300e aldım 4-5 tane almaya çalışacağım al sat için sabah 10k limiti hazır tutacağım bakalım

bir şey lazım değilse alma. Al sat için alacaksan bir ürün alıp 2-3 ay sonra kar koyarak satabilirsin.

Eğer fitness veya sporla ilgileniyorsan suplementlere bakabilirsin (protein tozı, BCAA vb.) spor çantası da alabilirsin, yarın bu fixlenmezse şahsen ben bunları alacağım

haklısın

1 tane 9.nesil xbox 1300e aldım 4-5 tane almaya çalışacağım al sat için sabah 10k limiti hazır tutacağım bakalım

bir şey lazım değilse alma. Al sat için alacaksan bir ürün alıp 2-3 ay sonra kar koyarak satabilirsin.
sipariş onayı alanlar nasıl oluyor

sipariş onayı alanlar nasıl oluyor
sipariş onayı oluyor zaten önemli olan 1-2 saat içinde ürünün kargoya verilmesi yoksa trendyol tespit edip iptal ediyor. Tespit etmesi de uzun sürüyor şansa

haklısın

aga sence al sata gider mi ithalatçı garantililer

aga sence al sata gider mi ithalatçı garantililer
ne fark edecek. Xbox kol 1900tl 2.eli şuan 1500-1700 arası. Ben sıfır kapalı kutuyu 1300e aldım. 2-3 ay sonra fiyatı 2.500 olur yani her türlü 400-500tl karla satarım. 1 ocaktaki vergi zamları ile fiyatlar artacak zaten elinde bir mal varsa sakın satma bekle

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri