Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cryptobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Crypto Bey
Türkiyede niye yapilmiyor biliyor musun? Cunku turkiyeye trendyolun acildigi yillar oldu. Haziranda acildi trendyol azerbaycana, acilisa ozel indirimler bunlar. Şikayetvara yazsalar ne olur, ne faydasi var, size ne cani istedigi ulkeye kampanya acar.
ben azerileri severim bak yarın daha güzel bir şey yapacam azerbaycanda bir arkadaşa sipariş geçirtecem nasıl fikir ????? olur mu KAKAAAAA?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü eski ve çok ağır bir mouse switchleri de aynı şekilde kötü
illa steel series mi diyosun

GirayHan

80+ Platinum
azerbaycan türklerine can feda. daha çok indirim yapsınlar. yeryüzünde azerbaycan türkleri gibi bizi seven sayan düşünen ve saygı duyan 2. bir millet daha yok.

1699392134682.png

1699392188862.png

federalper

80+ Silver
ben azerileri severim bak yarın daha güzel bir şey yapacam azerbaycanda bir arkadaşa sipariş geçirtecem nasıl fikir ????? olur mu KAKAAAAA?
Mesaj otomatik birleştirildi:

illa steel series mi diyosun
hocam steelseries çok daha hafif tasarımı çok daha sade ve ele çok daha iyi oturur sensör ve switch olarak da daha üstün

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
omer
Beyler nox emulatörden dili azerbaycanca yaptım vpn açtım almanyadaım hesap oluşturucam e posta kabul etmiyor farklı deniyor yine kullanılamaz diyor nerede yanklış yapıyorumö
almanyadasın euro maaş alıyon burda 200 lira için uğraşıyon valla helal. Vizyon akıyor hocam.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Emre
Havit gamenote h2002p nasıldır arkadaşlar sizce güzelse yarın sipariş geçmeyi denicem

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Furkan Görür
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom