federalper
80+ Silver
tek telefondan 10 kere kodu girersen kodu bir daha uygualamayazsın normalSorunu çözdüler fixlenmiş kod olmuyor daha alamadan gitti
tek telefondan 10 kere kodu girersen kodu bir daha uygualamayazsın normalSorunu çözdüler fixlenmiş kod olmuyor daha alamadan gitti
++ çalışıyor halenarkadaşlar fix yememiş hiçbir şey emulatorden guncel olarak hala sipariş verilebiliyor
Aynen öyle yapamayan bok atıyor DEVAM EDİYOR FİX DİYE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLarkadaşlar fix yememiş hiçbir şey emulatorden guncel olarak hala sipariş verilebiliyor
noxplayerda oluyordu fakat dili değiştirmeme rağmen azerbaycan sorusunu sormuyorarkadaşlar fix yememiş hiçbir şey emulatorden guncel olarak hala sipariş verilebiliyor
bilader niye yalan söyleyeyim dünden beri zaten emulatörden yapıyorumAynen öyle yapamayan bok atıyor DEVAM EDİYOR FİX DİYE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL
bilmiyorum hocam 1 dakika önce dili değiştirerek yaptım vpn de açık kalsın sürekli arkadanoxplayerda oluyordu fakat dili değiştirmeme rağmen azerbaycan sorusunu sormuyor
hocam bendede sormadı kapa aç yapıp dili tekrar azeriye dönüştüürnce düzeldinoxplayerda oluyordu fakat dili değiştirmeme rağmen azerbaycan sorusunu sormuyor
Hocam şöyle yazdı da sorun çıkar mı sence bakarsan çok sevinirim dün 3 e kadar demişti kargoya çıkma süresini bugün 5 dedi 12 de verirsen aynı gün çıkar deditek telefondan 10 kere kodu girersen kodu bir daha uygualamayazsın normal
Hiç almadım bir şey ne denemesitek telefondan 10 kere kodu girersen kodu bir daha uygualamayazsın normal
bende de böyle artık azerbaycan sorusunu sormuyornoxplayerda oluyordu fakat dili değiştirmeme rağmen azerbaycan sorusunu sormuyor
Steelseries için sipariş saatini bekliyorum 14:40bilmiyorum hocam 1 dakika önce dili değiştirerek yaptım vpn de açık kalsın sürekli arkada
Hangi vpnbilmiyorum hocam 1 dakika önce dili değiştirerek yaptım vpn de açık kalsın sürekli arkada