ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 553
kargodan sonra ıptal olma sansı var mı?
kargodan sonra ıptal olma sansı var mı?
Nasılll ben de şimdi onu sipariş edecektimProtein tozlarımı iptal ettiler telefon no aynı girince sıkıntı oluyor mu.
Sabah sipariş verdim anında kargoya verildi kral adamlar harbiden. yarın teslim alırım büyük ihtimallearkadaşlar trendyol kazan bilişim 30 saniye içinde kargo yapıyor burdan alışveriş yapabilirsiniz firmanın teli 05331542715 linkini de atıyorum https://www.trendyol.com/magaza/kazan-bilisim-m-133183
umarım verılır. bende 1 saat sonra kargoya verıldı urun. burdan donmez umarımhazırlanıyorda kaldı öyle kargolasalar iptal olmıcakta işte
Hocam nasıl hallettiniz yahu, ben dün gece verdim ssd siparişi sabah bi kalktım iptal edilmiş, oysaki Azerice yaptım bende cebi?Teşekkür ederim, sizinki de sağ salim gelir inşallah.
Hocam satıcıya sorun kargo ne zmn olucak diye eğer 1saate olur derse sipariş geçin öyle çok bekletince iptal oluyorHocam nasıl hallettiniz yahu, ben dün gece verdim ssd siparişi sabah bi kalktım iptal edilmiş, oysaki Azerice yaptım bende cebi?
kimisinin iptal oluyor kimisinin olmuyor tamamen şans işikargodan sonra ıptal olma sansı var mı?
Varkargodan sonra ıptal olma sansı var mı?
High Nutrition almıştım ben 2 tane iptal oldu şu an Bpn denedim daha haber yok bir kişi hardline almıştı o kargoya verilmişNasılll ben de şimdi onu sipariş edecektim
bpn high falan çok kalitesiz iyi olmus iptal olması çin hammadde basıyolar etki sıfır. Bunlar yerine saf maltodekstin al daha iyi.High Nutrition almıştım ben 2 tane iptal oldu şu an Bpn denedim daha haber yok bir kişi hardline almıştı o kargoya verilmiş