mustafa_atif
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Evde yoktum. Kapıma bıraktı. 5 dk sonra arayıp, şubeden çıkış izni yokmuş dedi ve geri aldı.Teslim olan urunu geri alma gibi birsey yaparlar mı?
Evde yoktum. Kapıma bıraktı. 5 dk sonra arayıp, şubeden çıkış izni yokmuş dedi ve geri aldı.Teslim olan urunu geri alma gibi birsey yaparlar mı?
hangi kargoEvde yoktum. Kapıma bıraktı. 5 dk sonra arayıp, şubeden çıkış izni yokmuş dedi ve geri aldı.
İşte öyle kafanıza göre vermeyin takdik uygulayarak vermek lazımBen 3 saat önce verdim sipariş iptal oldu hepsi
Bana olanın aynısıArkadaşlar acil cevap şimdi kurye geldi sistemde teslim edildi isaretleyemiyorlarmis, vermek zorunda mıyım?? Kapımda acil bilen kişi cevap
Hocam yarin saat 9 dan sonra tekrar verBen 3 saat önce verdim sipariş iptal oldu hepsi
siparişleri kargolananlar hangi satıcıdan ürün aldıklarını ve ne zaman kargoya verildiğini yazarsa ona göre bi taktik yapabilirizİşte öyle kafanıza göre vermeyin takdik uygulayarak vermek lazım
Böyle saçmalık mı olur ben vermemEvde yoktum. Kapıma bıraktı. 5 dk sonra arayıp, şubeden çıkış izni yokmuş dedi ve geri aldı.
Taktiği nedir hocam?İşte öyle kafanıza göre vermeyin takdik uygulayarak vermek lazım
Evet yarın getirileceğini söyledi bana da, biz içine valla başka bir şey koyduk. madem böyle saçma bir şey yapıyorlar, çilesini çeksinler bir kaç kez gidip gelsinlerBana olanın aynısıYarın getiriceğini söyler, ve iptal olduğu için geri gider.
AVT ONLİNE, 15:00'da sipariş verdim 17:34 Kargoya verildi maili geldiBEYLER SİPARİŞ VERDİĞİNİZ ÜRÜNLERİ HANGİ SATICI SAAT KAÇTA KARGOYA VERDİ YAZARSANIZ BİZ DE YARARLANALIM ORTAKÇA YARDIMLAŞALIM
Teşekkürler.evet oluyor
Trendyol Expresshangi kargo