kanka ucuza geldi markalara baktım pahalıydı hepL
Tüm kodları kullansan bile o fiyata alamazsın
1tb nasıl aldın o fiyata
kanka ucuza geldi markalara baktım pahalıydı hepL
Tüm kodları kullansan bile o fiyata alamazsın
1tb nasıl aldın o fiyata
Teslim aldım işaretleyince çözülmüyor hala kargoda gözüküyor TrendyoldaÜrün geldikten sonra TRENDYOL ASİSTAN ile sırası ile bu adımları uygula ve kargocudan önce bunu yaparak teslim aldımı işaretle iade isterse teslim aldım gözüküyor dersin
Alıntıyı görüntüle
soru*allah seni ıslah etsin hocam ortada hasetlik bir şey yok ürünlerimi teslim aldım bununla ilgili bir soro sormak istedim
bilemiyorum canlı desteğe söyleyin teslim aldım gözükmüyor onu teslim aldım olarak gösterirmisiniz diyeHocam ben teslim aldımı işaretliyorum ancak onaylamıyor
canlı destekten onu teslim aldım olarak güncelemesini isteyinTeslim aldım işaretleyince çözülmüyor hala kargoda gözüküyor Trendyolda
500gb mi 1tb mi?kanka ucuza geldi markalara baktım pahalıydı hep
hbde zaten 3900e satılmıştı hocam bu. bu kadar aksiyona gerek yoktu keşke o zaman alsaydınızKargom bugün yurt içi kargo ile geldi + NAYS ile aldım 3900 geldi
1tb 620ye geldi500gb mi 1tb mi?
ne zaman bu 27 inçhbde zaten 3900e satılmıştı hocam bu. bu kadar aksiyona gerek yoktu keşke o zaman alsaydınız
Ödeme kısmına geçin almaya çalışın hata vericek sadece Azerbaycan geçerli diyeFixlenmedi arkadaşlar şu an indirimli alabiliyorum.