Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
La saç kurutma makinesi siparişi verdim 420tl den 170tl ye gelmişti. Zonguldaktan İstanbula kargo geldi ama bugün geri iade başlatmış kargo görünce vay ** dedim. Adamlar siparişi iptal etmeye yetisemeyince kargoyu geri istemişler

kullu500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cevo
Ediliyor ama şöyle bişey var sipariş vermek için öncelikle fin kodu gerek yani bir Azerbaycan vatandaşının TC kimlik nosu onu buldun desen bile adres değişikliği sadece Azerbaycan ülkesi içinde geçerli sanırsam onun dışında ülkelere adresi kaydıramıyorsun sadece Azerbaycan içine geçerli adres değişikliği
Allahalla o zaman yukarıda değiştirip sipariş verdiğini söyleyen arkadaş yalan beyan mı verdi :oops:

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
La saç kurutma makinesi siparişi verdim 420tl den 170tl ye gelmişti. Zonguldaktan İstanbula kargo geldi ama bugün geri iade başlatmış kargo görünce vay ** dedim. Adamlar siparişi iptal etmeye yetisemeyince kargoyu geri istemişler
Git almaya çalış şubedeyse sana vermek zorundalar

sahinzer6

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin
Ben rastgele yazdım adrese fin koduna falan kabul etti ödemeye kadar gidebiliyorum ama almaya tırsıyorum bı tık biri bu yolla aldım dese Alacam hazırda bekliyom resmen

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ben rastgele yazdım adrese fin koduna falan kabul etti ödemeye kadar gidebiliyorum ama almaya tırsıyorum bı tık biri bu yolla aldım dese Alacam hazırda bekliyom resmen
Ödeme yerinde hata veriyor sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
erdem
Beyler azerbaycana sipariş verdim ben ama adresi kabul etmedi azerice bişiler yazınca ben de azerbancan baküde gel al noktasına sipariş verdim. adres değiştirme kısmı yok. gel noktasına giden siparişlerde adres değişikliği olmuyor heralde sizce ne yapayım siparişi iptal mi edeyim yoksa adres değişikliği başka yerden mi yapılyor.

sahinzer6

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin
Beyler azerbaycana sipariş verdim ben ama adresi kabul etmedi azerice bişiler yazınca ben de azerbancan baküde gel al noktasına sipariş verdim. adres değiştirme kısmı yok. gel noktasına giden siparişlerde adres değişikliği olmuyor heralde sizce ne yapayım siparişi iptal mi edeyim yoksa adres değişikliği başka yerden mi yapılyor.

Benim pek aklıma yatmasada arkadaşın dediğine göre Trendyol expresse verilince kargo takibinden Türkiye yapıcan aslında Trendyol express siparişim olsa şuan aktif orda adres değiştirde ülke değişiyor mu ona bakarım da yok maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
erdem
Benim pek aklıma yatmasada arkadaşın dediğine göre Trendyol expresse verilince kargo takibinden Türkiye yapıcan aslında Trendyol express siparişim olsa şuan aktif orda adres değiştirde ülke değişiyor mu ona bakarım da yok maalesef
NERDE YAZIYOR SİPARİŞLERİ TRENDYOL EXPRESS LE GÖNDERECEĞİ SATICIYA SORUP TEYİT Mİ ETMEK LAZIM İLLA

kullu500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cevo

üstad azeri gsm yi nasıl çözdün

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
erdem
virtunum uygulaması indir. 13tl'lik bakiye satın alıp trednyol azerbaycan numarası alabilirsin.z

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,977
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom