Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kullu500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cevo
Adres değişikliği ürün TY Express ile kargoya verildiyse yapılabiliyor sadece.
Yani dediğim şekilde Trendyol uygulaması içerisinde herhangi bi yerden olmuyor. Kargo takip linkinden müdahale edilebiliyor diyorsunuz. Eğer kargoya verildikten sonrası kumar değilse yüzüp kuyruğuna gelmişiz

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yani dediğim şekilde Trendyol uygulaması içerisinde herhangi bi yerden olmuyor. Kargo takip linkinden müdahale edilebiliyor diyorsunuz. Eğer kargoya verildikten sonrası kumar değilse yüzüp kuyruğuna gelmişiz
Orasını bilmiyorum, denemedim. Deneyenler diyor ki diğer kargolarda olmuyor, TY Express ile verilmesi gerek.

Dragoon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Takao Kinomiya
Açıklaması yok direkt toplam indirim olarak gösterdi ve kupon falan kullanmadım hiç
506 tl ni yanında yukarı ok var ona tıkla Azerbaycan indirimi orada yazar bende de indirim yapıyor fakat ödeme almıyor sorun o zaten. Trendyol o kadar karaktersiz firma ki adamlara İlk alışverişe %40 ikinciye %30 üçüncüye %20 indirim vermiş yetmemiş Super40 kodu vermiş. Biz milletçe yozlaşmışız sadece kendimize hayrımız yok kendi halkımızın kuyusunuz kazıyoruz. Şu açılan konuda bile sırf alamadığından veya !bneliğine gidip şikayet edenler olmuştur.

Redali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali

Ekler

• aa.png
    aa.png
    30.7 KB · Hit: 119

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
506 TL ni yanında yukarı ok var ona tıkla Azerbaycan indirimi orada yazar bende de indirim yapıyor fakat ödeme almıyor sorun o zaten. Trendyol o kadar karaktersiz firma ki adamlara İlk alışverişe %40 ikinciye %30 üçüncüye %20 indirim vermiş yetmemiş Super40 kodu vermiş. Biz milletçe yozlaşmışız sadece kendimize hayrımız yok kendi halkımızın kuyusunuz kazıyoruz. Şu açılan konuda bile sırf alamadığından veya !bneliğine gidip şikayet edenler olmuştur.
Dediğin gibi bu arada bi kaç kişi gitmiş şikayet vara şikayet etmiş :D

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
3 gündür nasıl uğraştığımı bir ben bide mesajı görenler bilir sonunda bugün (3. Gün) kargo geri yola çıkmadan yetiştim ve tüm yüzsüzlüğümle🤠 baskı uyguladım hala vermicaz fln dedi ama galiba trendyola şikayet kaydı oluşturduğum için trendyol müşteriye teslim edin kargoyu diye mail atmış öyle söyledi (tartışıp polis çağırdığım için o an yalan atmışta olabilir 😂) sonuç olarak benim kumarım da burda biter kalanlara başarılar dilerim
IMG_20231111_101349.jpg

Ekler

• IMG_20231111_101349.jpg
    IMG_20231111_101349.jpg
    2 MB · Hit: 98

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Pala
kampanya hala aktif mi peki

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Bugün iki kargomuda sıkıntısız teslim aldım geri ararlarsa açmam valla 🥴

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
506 TL ni yanında yukarı ok var ona tıkla Azerbaycan indirimi orada yazar bende de indirim yapıyor fakat ödeme almıyor sorun o zaten. Trendyol o kadar karaktersiz firma ki adamlara İlk alışverişe %40 ikinciye %30 üçüncüye %20 indirim vermiş yetmemiş Super40 kodu vermiş. Biz milletçe yozlaşmışız sadece kendimize hayrımız yok kendi halkımızın kuyusunuz kazıyoruz. Şu açılan konuda bile sırf alamadığından veya !bneliğine gidip şikayet edenler olmuştur.
Eve gidince tekrar bakayım veterinerdeyim şu an

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
azerbaycan kodunu uyguluyor otomatik baktım şimdi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,977
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack