🔥İndirim Trendyol perde 1₺ 😅😅

Sırf satışı tamamalamak için bile kutu içine yırtık parça bile koyabilirler maksat satış iptal olmasın puan düşmesin kafası ama uğraşmaya bile değmez ben satıyor olsam direk iptal ederim.
Bircogunu iptal etmisler bakalim sana ne gelicek hocam

perdeler iptal mi oldu herkezin başka satıcıdan aldığım iptal olmamış sipariş hazırlanıyo diyo

Yazık Satıcıya

2 si iptal oldu biri kargoya verildi inşallah salatalık göndermezler :D:D

Ekler

• sgsgsfsfsfsfsfsfsfs.PNG
    sgsgsfsfsfsfsfsfsfs.PNG
    38.2 KB · Hit: 126
Canlı destek ile görüştüm mağduriyet kuponu talep ettim ama maalesef vermediler hepsiburada n11 gibi siteler'de bu tür durumlar'da mağduriyet kuponu veriyorlar ama gel gör ki trendyol böyle bir şey vermiyor.
Fiyat yanlış girilmiş sende uyanıklık edip almışsın. Haklı olarak satıcı iptal etmiş. Utanmadan kupon talep ediyorsun bir de verilmeyince diğer şirketler veriyor diyorsun. 1 liralık bir şey için sana kimse kupon vermez. Nasıl bi açgözlü birisisin anlam veremedim. Sizin yüzünüzden amazon artık gerçekten mağdur olanlara da kupon vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yemin ederim ülkenin yüz karasısınız...

Fiyat yanlış girilmiş sende uyanıklık edip almışsın. Haklı olarak satıcı iptal etmiş. Utanmadan kupon talep ediyorsun bir de verilmeyince diğer şirketler veriyor diyorsun. 1 liralık bir şey için sana kimse kupon vermez. Nasıl bi açgözlü birisisin anlam veremedim. Sizin yüzünüzden amazon artık gerçekten mağdur olanlara da kupon vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yemin ederim ülkenin yüz karasısınız...
Ne alaka belki ben o perdeyi indirim olarak görüp aldım? Ayrıca mağduriyet kuponu talep etmek suç mu? Sonuçta 1tl olarak bir fiyat girilmiş trendyol sistemi bunu onaylamış ve biz kullanıcılara bu indirim olarak sunulmuş bu ürün. Ürünün fiyatının da bir önemi yok ister 1tl'lik olsun ister 1000tl'lik sonuçta müşteri mağdur edilmiş. Ben nerden bilebilirim fiyatın yanlışlıkla girilip girilmediğini müşterinin burda ne gibi bir suçu var? Eğer açgözlü olsaydım o kuponun peşinden deli danalar gibi koşardım yapmadığımı bırakmazdım ama ne gerek var ben meraktan dolayı ve öylesine sordum ve bu zaman kadar hepsiburada dışında o da bir kerelik mağduriyet kuponu talebim olmamıştır.

Ayrıca 19 sayfalık konuda sanki konuyu ben açmışım sanki sadece ben almışım gelip burda tüm konunun nefretini bana kusmuşsun.

Son düzenleme:
Ne alaka belki ben o perdeyi indirim olarak görüp aldım? Ayrıca mağduriyet kuponu talep etmek suç mu? Sonuçta 1tl olarak bir fiyat girilmiş trendyol sistemi bunu onaylamış ve biz kullanıcılara bu indirim olarak sunulmuş bu ürün. Ürünün fiyatının da bir önemi yok ister 1tl'lik olsun ister 1000tl'lik sonuçta müşteri mağdur edilmiş. Ben nerden bilebilirim fiyatın yanlışlıkla girilip girilmediğini müşterinin burda ne gibi bir suçu var? Eğer açgözlü olsaydım o kuponun peşinden deli danalar gibi koşardım yapmadığımı bırakmazdım ama ne gerek var ben meraktan dolayı ve öylesine sordum ve bu zaman kadar hepsiburada dışında o da bir kerelik mağduriyet kuponu talebim olmamıştır.
Deli danalar gibi peşinde koşardım derken, desteğe yazmak dışında ekstra ne yapabilirdin ki? Zaten yapacağını yapmışsın.

Deli danalar gibi peşinde koşardım derken, desteğe yazmak dışında ekstra ne yapabilirdin ki? Zaten yapacağını yapmışsın.
Müşteri hizmetleri, şikayet var, mail, sosyal medya hesapları veya tekrar canlı desteğe yazmalar vb. şeyler.

Son düzenleme:
Oo tartışma var konuyu takip edeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,262
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri