Trinity Mini kasa alınır mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Elimde Cooler Master K500L kasa var. Üzerinde 3 lü ARGB fan seti de takılı. Yalnız kasa standart ATX kasalardan bile oldukça büyük ve çok yer kaplıyor. Sizce bunu satıp üzerine biraz ekleyerek Aerocool Trinity Mini V3 almaya değer mi?

Bence de o kasa biraz büyük onu satıp daha küçük bir kasaya geçebilirsin. MSi 101r gayet güzel bir kasa öneririm kendim de kullanıyorum. ATX olmasına rağmen küçük bir kasa. İçi ATX dışı mini gibi :D Öneririm.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-mag-forge-100r-gaming-kasa-acilis-ve-ilk-deneyim.287780/ konusunudsa açmıstım göz atarısın
O kasayı da çok gördüm, önerdim ama hem fiyat olarak bütçemi aşıyor hem de anakartım mATX olduğu için mATX kasalar daha mantıklı olur gibi geliyor.

O kasayı da çok gördüm, önerdim ama hem fiyat olarak bütçemi aşıyor hem de anakartım mATX olduğu için mATX kasalar daha mantıklı olur gibi geliyor.
Senin kasayı kaça satacaksın ve ne kadar bütcen var?

Senin kasayı kaça satacaksın ve ne kadar bütcen var?
Kasa ne kadar eder bilmiyorum ama 200-300 bandına gider herhalde. Sistemi şuan kullandığım için yeni kasa alıp sistemi yerleştirdikten sonra eskiyi satarım. Üzerine biraz da ben ekleyip 300-500TL arasına bir kasa alabilirim.

Ek olarak Artic 34 Duo soğutucum var. Bazı kasalara sığmıyormuş o yüzden onu da belirteyim.

Kasa ne kadar eder bilmiyorum ama 200-300 bandına gider herhalde. Sistemi şuan kullandığım için yeni kasa alıp sistemi yerleştirdikten sonra eskiyi satarım. Üzerine biraz da ben ekleyip 300-500TL arasına bir kasa alabilirim.

Ek olarak Artic 34 Duo soğutucum var. Bazı kasalara sığmıyormuş o yüzden onu da belirteyim.
200 300 den fazla eder bence ya sıfır fiyatları baya yüksek gibi geldi bana.

200 300 den fazla eder bence ya sıfır fiyatları baya yüksek gibi geldi bana.
Kasa normalde 600W PSU ile satılıyor. Ben boş kasa satacağım. Aslında bence de daha fazla eder ama 300 liraya markasız ARGB kasalar varken kimsenin daha yüksek fiyata benim kasayı alacağını sanmam.

Geri