Donatus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 94
- İsim
- asdasd asdasdasd
arkadaşlar ben bu bu kulaklıklardan ikisininden birini alacağım sadece bilgisayarda kullanacağım müzik kulaklığım var. Şimdi 367 tl verip rampage almaya değer mi ve bu benim bütçemi epey bir zorlayacak sadece oyun için kullanacağım bir kulaklıkta. Arkadaşlar sizden bana hangisini almamı söylüyorsanız onu alacağım sadece oyun performansına bakarak ikisini karşılaştırabilir misiniz(ses kasmada)? mikrofon o kadar önemli değil benim için 7.1 ses de öyle duyduğuma göre sesi çamurlaştırıyormuş hatta mitrain bile 7.1 kullanmayın stereo kullanın daha iyi olur demiş özellikle sanal 7.1 in 200tl edeceğini asla düşünmüyorum. 200tl ek ücret verip drop plus almak istemedim açıkcası .
sonuç olarak oyun performanslarını karşılaştırırsanız çok sevinirim.
tronsmart sono kullanan arkadaşlarımın yorumunu da almak isterim kulaklıktan fazla bir şey beklemiyorum amacım sadece oyunlarda ses kassın ve mümkün olabildiğince rahat olsun film izlemek müzik dinlemek olmasa da olur.
ayrıca bu forumda herkes drop plus öneriyor ama technopatta herkes kötü diyor bi anlamadım gitti
sonuç olarak oyun performanslarını karşılaştırırsanız çok sevinirim.
tronsmart sono kullanan arkadaşlarımın yorumunu da almak isterim kulaklıktan fazla bir şey beklemiyorum amacım sadece oyunlarda ses kassın ve mümkün olabildiğince rahat olsun film izlemek müzik dinlemek olmasa da olur.
ayrıca bu forumda herkes drop plus öneriyor ama technopatta herkes kötü diyor bi anlamadım gitti