TTNET AKŞAM 21:30'DAN SONRA PİNG

Reaksiyon skoru
56
İyi akşamlar,
Son 3 günden beri 21:30 - 22:00 sonrası çok ciddi birping sorunu yaşıyorum.
CS 2 , Rainbow six siege gibi çeşitli oyunlarda özellikle test ettim.
Modem arayüzünden de başka birisi mi bağlanıyor diye kontrolde ettim fakat bu noktada olumsuzluk göremedim.
Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Oyunlarda pingim 1000 seviyelerine çıkıyor 30 saniyede bir çıkıyor bir düşüyor gündüz böyle bir problem yok.
Bilerek yapılıyor oalbilir mi?

İyi akşamlar,
Son 3 günden beri 21:30 - 22:00 sonrası çok ciddi birping sorunu yaşıyorum.
CS 2 , Rainbow six siege gibi çeşitli oyunlarda özellikle test ettim.
Modem arayüzünden de başka birisi mi bağlanıyor diye kontrolde ettim fakat bu noktada olumsuzluk göremedim.
Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Oyunlarda pingim 1000 seviyelerine çıkıyor 30 saniyede bir çıkıyor bir düşüyor gündüz böyle bir problem yok.
Bilerek yapılıyor oalbilir mi?
Ethernet ile bir deneyin, çözülürse bölgesel yoğunluktan falandır. TTNET kadar kötü firma yok zaten, mecbursanız ethernet takmayı deneyin bir nebze düzelir. Onun dışında reset atın modeme. Arayıp sorabilirsiniz de belki bir şey yaparlar (sanmıyorum).

Ethernet ile bir deneyin, çözülürse bölgesel yoğunluktan falandır. TTNET kadar kötü firma yok zaten, mecbursanız ethernet takmayı deneyin bir nebze düzelir. Onun dışında reset atın modeme. Arayıp sorabilirsiniz de belki bir şey yaparlar (sanmıyorum).
Aradım az önce sorun yok modemi aç kapa diyor :D şaka gibi bir an önce başak bir firmaya geçiş yapacağım.

Aradım az önce sorun yok modemi aç kapa diyor :D şaka gibi bir an önce başak bir firmaya geçiş yapacağım.
Diyorum, maalesef rezalet bir firma. Kullananlar varsa da kusura bakmasın. Kalan kullanıcıların %60-70 i başka firmanın hizmet vermediği yerde ikamet edenler. Fiber varsa ve Türknet kendi altyapısı varsa Türknet, sadece fiber varsa Netspeed, Millenicom gibi firmalara bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,758
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri