Neler Yeni

"Tüketici Hakem Heyeti" Beni Haklı Buldu Ne Yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi ben zaten ilk cihazda olur normal diye dogal karsiladim ikinci cihazda ayni sorunu yasadim adamlara diyorumki cihaza guc gelmiyor servis bana ekran kartin sorunludur diye yazi yazmis akil karı degil benmi aptalım anlamadım?
olan zamanına oldu şimdi birde o parayı iade süreci var 10 günde onu beklersin

KingDeViL

80+ Bronze
Aynı sorun ikinci cihazda da varsa zaten sadece paranı yada aynı ürünü değişim veya elinde yoksa mudaili bir ürün vermek zorunda. Sen hangisini seçersen yani. Ütopya itiraz etse bile bir şey çıkmaz. Thh kararı onlara da gitmiştir zaten. Sana Ücret iadesi için ulaşırlar merak etme. Ulaşmazlarsa icraya veriyorsun.

Yemin ederim rezillik 4-5 aydir bununla ugrasiyorum saka gibi
Bazen uğraşmak iyidir. Bende teknosadan aldığım lg g4 modeli için 6 ay uğraşmıştım. Karar çıkana kadar telefonu bedavaya 2 sene kullanmış oldum. İade olarak telefonun parasını ve yaptırdığım kasko ücretini bile geri almıştım. İlaç gibi gelmişti :)

bilall2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bilal Balık
Aynı sorun ikinci cihazda da varsa zaten sadece paranı yada aynı ürünü değişim veya elinde yoksa mudaili bir ürün vermek zorunda. Sen hangisini seçersen yani. Ütopya itiraz etse bile bir şey çıkmaz. Thh kararı onlara da gitmiştir zaten. Sana Ücret iadesi için ulaşırlar merak etme. Ulaşmazlarsa icraya veriyorsun.

Bazen uğraşmak iyidir. Bende teknosadan aldığım lg g4 modeli için 6 ay uğraşmıştım. Karar çıkana kadar telefonu bedavaya 2 sene kullanmış oldum. İade olarak telefonun parasını ve yaptırdığım kasko ücretini bile geri almıştım. İlaç gibi gelmişti :)
Valla abi iyi olcak insallah daha iyi bir monitor alicam ikinci cihazda sorun daha gec yasandigi icin servis bana sorun yok dedi ama hala ara sira tekrar ediyor thh benden yana cok sukur bakalim mail attim detay istediler iade istiyorum dedim neler olucak gorelim icrata verirsem onlar daha zararli olacaklar
Avukat parasinida yansitirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,432
Üyeler
165,820
Son üye
rime56
Top Bottom