Neler Yeni

Türk net ping sorunu

The Semih

80+ Gold
kardeşim ben proyum gibi bir şey söylemedim gelip bana ergen diyip csde senden fazla tecrübem var dersen cevabını alırsın her şeyi ofansif algılama ergen gibi davranan kişi sensin burda diğer arkadaşların attığı cevaplarada göz gezdirirsen sorun diğer türknet kullanıcılarındada var tek kişiye özel bir şey değil lütfen cevap verip daha fazla kalabalık yapma teşekkürler
Turknet kullanıyorum bende ping sorunu felan yok, DNS ayarını değiştirdiysen Discord için herhangi bir ayarı kurcaladıysan onlarda etkiliyordur.

alprcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Acar
Turknet kullanıyorum bende ping sorunu felan yok, DNS ayarını değiştirdiysen Discord için herhangi bir ayarı kurcaladıysan onlarda etkiliyordur.
discord kullanmıyorum teamspeakde toplanıyoruz takım arkadaşlarıyla sorun 3 gün önce sebepsiz başladı destekten de cevap gelmeyince buraya yazmak istedim diğerlerindede bir şeyler var mı diye bulundugum konum gereğide 60-80 arası pingler almamam lazım avusturya da normal pingim 23 almanyada 30

The Semih

80+ Gold
discord kullanmıyorum teamspeakde toplanıyoruz takım arkadaşlarıyla sorun 3 gün önce sebepsiz başladı destekten de cevap gelmeyince buraya yazmak istedim diğerlerindede bir şeyler var mı diye bulundugum konum gereğide 60-80 arası pingler almamam lazım avusturya da normal pingim 23 almanyada 30
Sadece CS demi bu pingler başka online oyunda test yaptın mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,785
Üyeler
163,725
Son üye
Ahmet Gökdeniz
Top Bottom