🔥🔥🔥 Türk Telekom 6 Ay Ücretsiz 100 GB + 1000 DK + 1000 SMS

848tl yeni hat ücreti. Bu ücreti Türk Telekom değil BTK alıyor. Sonra evrak işleri için evinize geliyorlar ve hattı teslim ediyorlar. Hat açıldığında sms ile pakete ücretsiz kayıt yapabiliyorsunuz.
Simdi tekrar ediyim anlamis miyim
Yeni hat aliyorum kisaca
Sonrada bir tarifeye giriyorum
Bu basliktaki tarfie 6 ay var ve ucretsiz yani 800kusur tl disinda 6ay ucret odemeyecegim
Peki 6 ay sonra fiyatlandirma nasil olcak ben mesela suan 30gb 450tl oduyorum
6ay sonrasi 30gb 800tl olmayacagi ne malum

Yeni hat aliyorum kisaca
Bu basliktaki tarfie 6 ay var ve ucretsiz yani 800kusur tl disinda 6ay ucret odemeyecegim
Faturasız hat bu hocam, paketin süresi bitince kullanımınza bağlı olarak tlnizden düşer, eğer tl yüklemediyseniz veya bakiyeniz yoksa borç olmaz sadece arama mesaj sms kullanamazsınız.

Yeni hat aliyorum kisaca
Hat taşımak ücretsiz, sıfır hat ile ilgili bilgim yok. Bunlar faturasız olduğu için tarife tanımlıyosun, o tarife hiç paketin olmadığında kullandığın verileri ücretlendirmek için zaten genel olarak hepsi aynı fiyatlandırmayı yapıyor. Bunun dışında da hangi paketi yaparsan o kullanım haklarını aylık/haftalık pakete göre kullanıyosun. Buradaki ücretsiz paket ise yeni hat ya da hat taşımaya ay boyunca kullanabileceği haklar sunuyor. Bunu o aralıkta istediğin zaman bitirebilir ya da aya da yayabilirsin...

Benim hattım turkcell.15-24 yaş arası içinmiş Yaşım tutmuyor.Farklı birini kullanıcı gösterebiliyor muyuz hat taşıma yaparken?

Yani faturasiz hat = daha pahali mi
Hayır, faturalı da alsanız faturasız da alsanız 800 küsür lira hat ücreti ödeniyor. Faturalı uzun vadede daha avantajlı. 12 ay sabit fiyat alabiliyorsunuz. Faturasızda aylık manuel olarak paket yüklemeniz gerekiyor veya tl yükleyip kullandığınız kadar ücret ödeyebilirsiniz. Eğer mobil internet -dk-sms ile çok işiniz yoksa faturasız kullanıp tl-paket yüklemek daha iyidir. (Çünkü kullanmadığınız zaman için zorunlu aylık ücret ödemezsiniz) Eğer mobil işlemler sizin için önemliyse faturalı daha iyidir. Sabit fiyata dolu dolu bir paketiniz olur.

ya bir gitsinler birader bunlarda ya çekmeyen internete kampanya yapsalar ne yapmasalar ne berbat ötesi internete para alıyorlar sonra utanmadan kampanya diyorlar yazık paramıza
155 tl lik tarifeye geçeli 2 hafta falan oldu ilk günden beridir pişmanım.
İnterneti 20 gb yetmez falan diye düşündüm ama daha 2 gb harcama yapabilmişim çünkü hiç bir yere girmiyor...

Hayır, faturalı da alsanız faturasız da alsanız 800 küsür lira hat ücreti ödeniyor. Faturalı uzun vadede daha avantajlı. 12 ay sabit fiyat alabiliyorsunuz. Faturasızda aylık manuel olarak paket yüklemeniz gerekiyor veya tl yükleyip kullandığınız kadar ücret ödeyebilirsiniz. Eğer mobil internet -dk-sms ile çok işiniz yoksa faturasız kullanıp tl-paket yüklemek daha iyidir. (Çünkü kullanmadığınız zaman için zorunlu aylık ücret ödemezsiniz) Eğer mobil işlemler sizin için önemliyse faturalı daha iyidir. Sabit fiyata dolu dolu bir paketiniz olur.
Peki fiyatlar nasil faturali olursam
40gb internet falan onu nasil ogrenebilirim
Ayrica yeni hatta ilk 6 ay basliktaki tarife ucretsiz 6 ay tarife almama gerek var mi

Peki fiyatlar nasil faturali olursam
40gb internet falan onu nasil ogrenebilirim
Ayrica yeni hatta ilk 6 ay basliktaki tarife ucretsiz 6 ay tarife almama gerek var mi

Paketlere buradan bakabilirsiniz, dönem dönem farklı kampanyalarla Türk Telekom veya diğer operatörler aynı paketleri daha ucuz fiyata verebiliyor.

Ücretsiz 6 aylık selfy tarifesini almanıza gerek yok, faturalı hat alırsanız zaten bu kampayadan yararlanamazsınız.

bu selfe geçmek için birinin tc sini alsak hat kendi üzerimizde olsa oluyor mu? eskiden gnctrkcl de oluyordu

Paketlere buradan bakabilirsiniz, dönem dönem farklı kampanyalarla Türk Telekom veya diğer operatörler aynı paketleri daha ucuz fiyata verebiliyor.

Ücretsiz 6 aylık selfy tarifesini almanıza gerek yok, faturalı hat alırsanız zaten bu kampayadan yararlanamazsınız.
Her anladim ben 6 ay ucretsiz icin ugrasiyodum tt faturaliyim ztn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,389
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri