TÜRK TELEKOM ABONELİK İPTALI

Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık 5 ay oldu 0 binaya taşındık ama türk telekom binaya alt yapı sağlamadı aboneliğimizi taşınıncs dondurmuştuk artık iptal edip başka ınternet sağlayıcısına geçmek istiyorum cayma bedeli gelirmi

Yaklaşık 5 ay oldu 0 binaya taşındık ama türk telekom binaya alt yapı sağlamadı aboneliğimizi taşınıncs dondurmuştuk artık iptal edip başka ınternet sağlayıcısına geçmek istiyorum cayma bedeli gelirmi
gelir büyük ihtimalle

Gelmez. Şimdi olay şöyle işleyeecek aynısı başıma geldi. Bende üni okuduğum şehirden kendi memleketime gelirken internet hattımı taşıdım. Geldiğimde altyapı yok dediler. arıza kaydı açtılar ama sonuç çıkmadı. TT genel müdürlüğü var oraya gittim durumumu anlattım. Altyapı isteğinde bulundum. Dediler ki '' Eğer 15 gün içnide altyapı gelmezse hattınız cayma bedeli olmadan kapanbacaktır'' oynaylıyormusunuz dedi onaylıyorum dedim. Ve 13. günde altyapı getirdiler :D sayemde tüm mahalleye altyapı geldi. :D

Türk Telekom altyapı yok diyo ama türk net var diyo türknete başvurdum dediler cayma odemezsiniz tt müşteri hizmetlerinide aradım yok dediler ama şimdi türk net alt yapı getirip türk telekom iptal etmesse diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunuda söyleyim 4aydır dondurlu

Geri