Türk telekom alanı ...

HüseyinG

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Arkadaşlar valorant dereceli maç dönüm noktasındayız adamı öldürsem her şey bitti ve çok kolay. Ama ttnet bir anda kesiliyor bu interneti almayın aldırtmayın...

Benim speedtest te ms 1 falan csgo da 200-300

Arkadaşlar valorant dereceli maç dönüm noktasındayız adamı öldürsem her şey bitti ve çok kolay. Ama ttnet bir anda kesiliyor bu interneti almayın aldırtmayın...
Hocam kablolarınızı kontrol etmekte fayda var kablolar rezalet durumda olabilir.

Ben her siteden kontrol ettim 1 falan ama tek csgo da 150-200-300

Valoda Max pngim 16 ve hiç kesilmedi net

Hocam kablolarınızı kontrol etmekte fayda var kablolar rezalet durumda olabilir.
Kablolarda sorun yok müşteri hizmetlerini arıyorum sorun yok diyolar sonra cayma bedelini soruyorum, bir düşüncem ben diyip kapatıyorum 2 dakika sonra internet düzeliyor

ve ailem inat etmiş ttnet alıcaz diyor:cry::cry::mad::mad::mad::confused::confused::confused:

Ttnet zorunluluktur. Superonline pahalı vodafone desen yarışa bile katılamaz. Türknet müşteri hizmetlerinin internete dair bir bilgisi yok. Kablonet altyapım olsada bağlatsam :(
ben netspeed için zorlucam ailemi.

Valoda Max pngim 16 ve hiç kesilmedi net
O nasıl olmuş ? Bir yanlışlık vardır bende zaten elektrik kesilmesi harici net gitmiyor ama ping 70 in altına düşmüyor cs go da 90 100 oluyor çıldırıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ailem inat etmiş ttnet alıcaz diyor:cry::cry::mad::mad::mad::confused::confused::confused:
Reklamlardan dolayı da sürekli türktelekom reklamı var onlarda görüyor bi poh zannediyor türk telekomu

Geri