Türk Telekom Altyapi Çalişmasi Erteleme

Kenza

80+
Reaksiyon skoru
98
Merhaba,

Turkcell Superonline kullanıyorum her sağlayıcının altyapısı olduğu gibi bununki de Türk Telekom bizim burada kablolar çalındı 31 ocakta Internet gitti önce 11 şubat dediler sonra 21 şubat dediler şimdi de martın 2 si deniyor sürekli erteleniyor. Müşteri hizmetleri 3 aylık altyapı çalışması hakkımız var diyor napabilirim bunun hakkında

Telekom'da bütçeler yılın 4 çeyreğine ayrılıyor çünkü. Bir çeyrek 3 ay yapıyor malum.

Merhaba,

Turkcell Superonline kullanıyorum her sağlayıcının altyapısı olduğu gibi bununki de Türk Telekom bizim burada kablolar çalındı 31 ocakta Internet gitti önce 11 şubat dediler sonra 21 şubat dediler şimdi de martın 2 si deniyor sürekli erteleniyor. Müşteri hizmetleri 3 aylık altyapı çalışması hakkımız var diyor napabilirim bunun hakkında
Hiçbir şey yapamazsın diye biliyorum Superonline fiberse LinkedIn'den murat erkana turktelekom altyapısı ise ümit onala yaz linkedinden

2022 Kasım 16 buyana net yok türk Telekom her hafta Şubat 20 sonra 28 dendi bizim mahallede kanı bozuk çok adam yakalanıyor devlet salıyor bişi olmaz çalan çalir

Hiçbir şey yapamazsın diye biliyorum Superonline fiberse LinkedIn'den murat erkana turktelekom altyapısı ise ümit onala yaz linkedinden
Yazdım ama bu sürekli erteleniyor bekleyecek miyim ben bu durumda fesih hakkı doğmaz mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2022 Kasım 16 buyana net yok türk Telekom her hafta Şubat 20 sonra 28 dendi bizim mahallede kanı bozuk çok adam yakalanıyor devlet salıyor bişi olmaz çalan çalir
Bende aynı şekil sürekli erteleniyor

Yazdım ama bu sürekli erteleniyor bekleyecek miyim ben bu durumda fesih hakkı doğmaz mu

Önce kabloları yerin altına koydu 2 3 sene bişi yoktu yaşadığım yer için söylüyorum
Türk Telekom asa mahallenin yukarı mahalle alt yapı ayarın belediye izin vermiyor nasıl vermiyor belediye görüştüm bize gelen bişi yok siz istiyorsanız imza topyayin türk Telekom yapmak zorunda dedi izin bu istesinler verim dedi

Beyler aklım almıyor napacagimi bilmiyorum 3 ay gelmese 3 ay bekleyecek miyim bir yolu yok mu fesih etmemin cayma odemeden

Unutmadan sözleşmem bitiyor müşteri temsilcisi arıyor diyor sözlesmeniz bitiyor 16 mbps 170 TL 24 mbps hız 240 TL diyor en uygun bunların uygun anlayışı nedir adamlar söylüyorum alt yapı çaldılar dalga geçer gibi bilmiyorduk sistem önün kormusun neşe

Beyler aklım almıyor napacagimi bilmiyorum 3 ay gelmese 3 ay bekleyecek miyim bir yolu yok mu fesih etmemin cayma odemeden
Aslında hizmet sunamıyorlarsa iptal hakkına sahipsin.

Merhaba,

Senin hangi şehir bu arada

Aslında hizmet sunamıyorlarsa iptal hakkına sahipsin.
Bunu söyledim müşteri hizmetlerine diyor ki yılda 3 ay çalışma hakkına sahibiz+ soyle dediler superonline fiber kendi altyapısını kullanıyoruz cayma ödemeden istediğiniz pakete geçirebilirim sizi

Senin hangi şehir bu arada
İstanbul beylikduzu

Bunu söyledim müşteri hizmetlerine diyor ki yılda 3 ay çalışma hakkına sahibiz+ soyle dediler superonline fiber kendi altyapısını kullanıyoruz cayma ödemeden istediğiniz pakete geçirebilirim sizi

İstanbul beylikduzu
SO fiber varsa ona geç madem yapabiliyorlar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,283
Üyeler
185,699
Son üye
Shaolinnn
Geri