Neler Yeni

Türk Telekom Gri Kutu

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Sorularını çevaplayim, bu kutunun superonline hali var oda bu şekil turuncu kablolu falansa fiber 2. sorunun cevabı ise evet kullanabilir en alta fiyatın altında başka altyapınız mevcutsa bildirin 3 ay bedava yazıyor oraya tıkla hizmetini alabilirsin ve bilgi olarak turknet fibere modem hediye ediyor aboneliği boyunca tavsiye ederim yani.
Sağol peki 75 hızın hepsini vericek mi garantilyor mu yani bunu turknet suan TT 24MBS lik tarifem var 22mb alıyorum 75 alırsam daha iyi aslında

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
hızlı aktif olması için satış ofisi
nden en az 3 kişi internet alması lazım müşteri hizmetler müdürlük vs sakın oralardan başvuru yapma direk kim kartını binaya bıraktıysa ondan alın 1,5 sene beklemeyin

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sağol peki 75 hızın hepsini vericek mi garantilyor mu yani bunu turknet
İç tesisatına falan bağalı durumda 75mbps den fazla alırsın o turknet 75 yazmasının sebebi o fiber altyapını görmüyor bildirmen gerekiyor büyük ihtimale ya 100mbpslik yada 1000mbps olan bir fibere sahipsindir.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Gelmesi tam bir buçuk ay mı sürdü kablolar döşendikten sonra?

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Hocam bize bu kutu geldikten yaklaşık 3 ay sonra aktif oldu ve şuan fiber kullanıyorum. Ne zaman aktif olacağını Türk Telekom bölge müdürlüğüne sormanız gerekiyor denmişti bana ama gidip de sormadım. Dediğim gibi 3 ay sonra aktif olmuştu.

Top Bottom