Şuan ülke geneli sıkıntı var evde birtek benim wifi çekiyor.İnternet bir gidip bir geliyor ama hiç bağlantı yok.
Komşumda da yok. Babam (Vodafone) ve benim telefonların (Turk Telekom) mobil verisi yavaş çekiyor.
Ülkece gitti mi noldu?
Saldiri varİnternet bir gidip bir geliyor ama hiç bağlantı yok.
Komşumda da yok. Babam (Vodafone) ve benim telefonların (Turk Telekom) mobil verisi yavaş çekiyor.
Ülkece gitti mi noldu?
Benimde türk telekom mobil veri yavaş ülkeye darbe mi oluyor yawİnternet bir gidip bir geliyor ama hiç bağlantı yok.
Ülkece gitti mi noldu?
Evet hiç bir şey yapamıyorum.İnternet bir gidip bir geliyor ama hiç bağlantı yok.
Ülkece gitti mi noldu?
Telefonum Turkcell 2 saattir whatsapp instagram ve facebook çalışmıyor ev internetimde turkcell aynı uygulamalar gene çalışmıyor genel bir sıkıntı var.İnternet bir gidip bir geliyor ama hiç bağlantı yok.
Ülkece gitti mi noldu?
Ben "Genel Erişim Sorunu Olan Siteler" dışında her yere erişebiliyorum.Evet hiç bir şey yapamıyorum.
Saydıklarınızın dışında erişim sorunu olan bir site/platform yok ama internette genel olarak bir yavaşlık varBen "Genel Erişim Sorunu Olan Siteler" dışında her yere erişebiliyorum.
Sadece Instagram, Facebook, WhatsApp gibi servisler yok değil mi?
Başka neler var?
Oyun sunucuları, sağlayıcıları, Epic-Steam vb, Minecraft bile açılmıyor.Ben "Genel Erişim Sorunu Olan Siteler" dışında her yere erişebiliyorum.
Sadece Instagram, Facebook, WhatsApp gibi servisler yok değil mi?
Başka neler var?