En ucuz internet hangisi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,964
Önceden benzerini açmıştım sanırım ama aradan baya zaman geçtiği ve ihtiyaçlar biraz değiştiği için tekrar açıyorum.

Bana ayda 10GB veya üstü, hızı hiç önemli değil ama asla kopma olmayacak bir internet lazım ve bunu en ucuz yolla yapmam lazım. Evde Türk Telekom ADSL/VDSL ve Superonline Fiber var. Mobil operatörlerin de hepsi 4G çekiyor. Ne önerirsiniz?

Önceden benzerini açmıştım sanırım ama aradan baya zaman geçtiği ve ihtiyaçlar biraz değiştiği için tekrar açıyorum.

Bana ayda 10GB veya üstü, hızı hiç önemli değil ama asla kopma olmayacak bir internet lazım ve bunu en ucuz yolla yapmam lazım. Evde Türk Telekom ADSL/VDSL ve Superonline Fiber var. Mobil operatörlerin de hepsi 4G çekiyor. Ne önerirsiniz?
Asla kopmayacak bir internet yok. En ucuz internet poyraznet.

Comnet 35'lik paket

ev interneti için https://turbo.net.tr/altyapiinternet.php 250 başlıyor ben gpon kullanıyorum memnunum arada bakım oluyor kopma oluyor bilgi olsun arada bu hızım vdsl değil belirteyim gpon

Ekler

• Speedtest 27.03.2024 19_38_53 (2).png
    Speedtest 27.03.2024 19_38_53 (2).png
    23 KB · Hit: 50
ADSL veren var mıdır peki ucuza? Veya en düşük paketleri alsam ADSL olarak kullanmama izin veriyorlar mı?

hocam konudan bağımsız, ne için kullanıcaksınız? normal ev interneti olarak mı
Bir konumda çalışan birkaç cihazın anlık durumuna uzaktan erişmek için. Hız veya yüksek kota lazım değil ama bir internet olması lazım 😅

en mantıklısı 1 yıllık comnet 35 lik paketi almak olur, enparadan falan alırsan 6 taksit yapabilirsin faizsiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da 6 ve 3 aylık seçenekleri de var onlara bakabilirsin en ucuz bu şuanda

en mantıklısı 1 yıllık comnet 35 lik paketi almak olur, enparadan falan alırsan 6 taksit yapabilirsin faizsiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da 6 ve 3 aylık seçenekleri de var onlara bakabilirsin en ucuz bu şuanda
Senelik olmuyor çünkü sistem çalışmazsa veya internette bir sorun çıkarsa senelik para vermek istemiyorum comnet iptal edince iade de yapmıyor. Maks 3 aylık olabilir.

uzaktan takip edilecek cihazlar neler? bunlar için internet bağlantısına ihtiyacın olmayabilir. internetsiz ağ da kurabilirsin uyguna

Geri