neden sürekli evleri gezip fiber fiber diye dolanıyorlar almak isteyen zaten başvurur saçma değil miMerhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
keşke benimde kapıma gelselerneden sürekli evleri gezip fiber fiber diye dolanıyorlar almak isteyen zaten başvurur saçma değil mi
Bi benim kapıma gelmiyorlar heraldeneden sürekli evleri gezip fiber fiber diye dolanıyorlar almak isteyen zaten başvurur saçma değil mi
neden bu kadar yavaş yunanistan bile bizi geçmiş internet hızında?Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Huawei mi daha cok yoksa nokia,arcatel. ont mi bolgelerde?Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Reis alt yapı getirtmek için yapabileceğimiz bir şey var mı ?Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Neden fiber altyapı yatırımı yapılmıyorMerhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
reis bende ineboludayım kastamonuyu takmıyorlar fazlaMerhaba kastamonu tosya ya bağlı bir köyde yaşıyorum.
2008 yılında ilk internete bağlandığımda 1 mbps ile bağlanıyordum sonra bölgede yatırım geldi.
2012 yılında 8 mbps oldu zamanla kopmalar yüzünden 4 mbps kullanabildim.
Her yere başvurdum btk, ttkom, tbmm dilekçe komisyonu ama alt yapı yatırımı yapmıyorlar
Kastamonu ttkom müdürü, Genel müdürlük onaylamıyor diyor.
Bir bölgeye yatırım kararı nasıl oluyor direkten fiber kablo getirip bir vdsl dolap koymak bu kadar mı zor?
HAZIR DİREK SONUÇTA
Vayy hemşerim ya hangi koydensinMerhaba kastamonu tosya ya bağlı bir köyde yaşıyorum.
2008 yılında ilk internete bağlandığımda 1 mbps ile bağlanıyordum sonra bölgede yatırım geldi.
2012 yılında 8 mbps oldu zamanla kopmalar yüzünden 4 mbps kullanabildim.
Her yere başvurdum btk, ttkom, tbmm dilekçe komisyonu ama alt yapı yatırımı yapmıyorlar
Kastamonu ttkom müdürü, Genel müdürlük onaylamıyor diyor.
Bir bölgeye yatırım kararı nasıl oluyor direkten fiber kablo getirip bir vdsl dolap koymak bu kadar mı zor?
HAZIR DİREK SONUÇTA