Neler Yeni

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Efe Aksu
Anladım hocam. Kopmanın bir çok sebebi vardır eğer gelen ekip ankstre yani bina girişinden dairenize gelen kabloda sorun var dediyse beklemeyin bir elektrikçiye yeni kablo çektirin. Ankstre arızasını gidermek kolaydır. Birazda gelen ekibin insiyatifine kalmış bir durum dogru teşhis yapıp gidermesi. Ama arızanız çözülmediyse ve ilgilenilmesini istiyorsanız direk müdürlüğe gidip orada çözüm bulmalarını ve mağduriyetinizi dile getirin. Onlar santralinize mail atarak ilgilenilmesini isteyecek. Mailli işler daha kısa sürede çözülür.
kablo çektirdim zaten ekipde gördü kablo çektirdiğimi kontrol de ettiler ankastrede sıkıntı var ankastreye gelen kabloda gelen kablonun değişmesi gerek Allah bilir ne zaman değişcekler merakla bekliyorum.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
baya bi sonra ikinci kez başvurdum ikinci başvurumdan 15 gün sonra gibi bir zamanda geldi yani.
Anladım birinci başvuru ile ikincisinin arasında ortalama ne kadar zaman vardı bende başvuru yaptım o yüzden soruyorum

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Efe Aksu
Anladım birinci başvuru ile ikincisinin arasında ortalama ne kadar zaman vardı bende başvuru yaptım o yüzden soruyorum
1 ay ve onun öncesinde de eve kablo çektirmedim diye boş boş eve giden kabloda sıkıntı var diyip benim eve cat6 kablo çekmemi bekledik.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
1 ay ve onun öncesinde de eve kablo çektirmedim diye boş boş eve giden kabloda sıkıntı var diyip benim eve cat6 kablo çekmemi bekledik.
Tamam bende geçenlerde yaptım başvuru 1 hafta falan oldu müşteri hizmetleri 2 yıla kadar uzayabilir dedi sonuç ne olur sizce

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Çoğu firma türk telekom altyapısıyla hizmet veriyor ancak altyapı türk telekom olmasına rağmen türk telekomun kendisinden daha kaliteli internet verebiliyorlar bunun sebebi nedir?
Ne açıdan kaliteli hocam?

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Efe Aksu
Tamam bende geçenlerde yaptım başvuru 1 hafta falan oldu müşteri hizmetleri 2 yıla kadar uzayabilir dedi sonuç ne olur sizce
sen o işi unut :D bende bekliyorum kanser olcam artık konu sahibinin dediği gibi binadakileri ikna edersen müdürlüğe imza falan toplarsanız halolur gibi

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
sen o işi unut :D bende bekliyorum kanser olcam artık konu sahibinin dediği gibi binadakileri ikna edersen müdürlüğe imza falan toplarsanız halolur gibi
Hocam müstakil evde oturuyoruz biz

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Merhaba Reis mahallemize fiber kutuları geldi. Geçende de ayın 10unda altyapı çalışması olacak diye bir mail geldi. Binama fiber in çekilmesi için Bişey yapmam gereklimi?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
ee yani işlek bir yerde iseniz belki erken gelir diyicem de dedikleri gibi uzun sürer çok sıkıntı bu internet işleri ev alırken falan bakmak lazım aslında alt yapı şart bu devirde.
Valla oturduğum yerin işlekliğini tarif edemem de Sakarya/Geyve deyim çarşıya yürüme mesafesinde

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Knk neden sürekli yavaş internet veriyorsunuz ben anlamaıorum turkcell sizin hattınıız kullanıp sizin verdiğinizden daha hızlı internet verebiliyor anlatırmısın aynı hattı kullanıyorsunuz ?

Top Bottom