Taahhüt bitti aramadılar bitti fln diye babama mesaj gelmiş biticek fln diye 85 tl lik tarife nasıl 250 tl olabilir yaTaahhüt bittikten sonra mı aldılar yoksa bitmeden mi ayrıldınız ?
85 tl lik tarife 250 tl nasıl olur yaFaturada indirimsiz ücret kısmı var. Faturaya düzgün bakmamışsınız.
Taahhüt bitince indirimli yani sitelerde vb. sunulan fiyatlar yerine daha yüksek fiyatlar sunuluyor.
Taahhüt bitti aramadılar bitti fln diye babama mesaj gelmiş biticek fln diye 85 TL lik tarife nasıl 250 TL olabilir ya
Faturada indirimsiz ücret kısmı var. Faturaya düzgün bakmamışsınız.
Taahhüt bitince indirimli yani sitelerde vb. sunulan fiyatlar yerine daha yüksek fiyatlar sunuluyor.
Taahhüt bittiği zaman aramıyorlar diye biliyorum. Kullanılan internetin üstüne ekleyerek bir fiyat çıkarıyorlar size.Arkadaşlar taahhütüm 6 martta bitti son aydan benden 250 TL aldılar ne yapıcam 5 kuruşum yok bi fikir verin allah için
Online işlemlere girip 2 ay önceki faturanızı açar mısınız?85 TL lik tarife 250 TL nasıl olur ya
Tüketici haklarına gitmeniz bir şey değiştirmeyecektir lakin siz taahhüt imzalarken bunu da kabul ediyorsunuz.Tüketici haklarına başvurup ne diyeceğim biraz yardım eder misiniz
Benim üzerime olsa hat haberim olsa böyle duruma düşmezdim zaten bir şey de diyemiyorum reiseOnline işlemlere girip 2 ay önceki faturanızı açar mısınız?
En altta ücret detayları var. Orada indirimsiz ücret yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüketici haklarına gitmeniz bir şey değiştirmeyecektir lakin siz taahhüt imzalarken bunu da kabul ediyorsunuz.
Hatta bu taahhütname içerisinde değil de abonelik sözleşmelerinde oluyor yani ilk müşteri olurken.
Hatta büyük ihtimal babanızı aradılar ancak kendisi umursamadı. Durumdan haberdar olsaydı bunlar yaşanmazdı.