Behram
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 272
- İsim
- Abdurrahman
2 gün önce Türk Telekom aradı 2 ay sonra taahhüttünüz bitiyor yenileme ve paket değişikliği önerdiler 20 mhps 95 TL istediler kabul etmedi ayrıca cep onlinen'da 89 tl dedim aynı paket zam geldi güncellenecek dediler o fiyat hızı kabul etmedim başka firmaya geçicem dedim bir kaç saat sonra interneti kestiler aradım arıza kaydı oluşturdum hızım 16 düşürüp 12 indirdiler taki bu sabaha kadar bugün tamamen kestiler aradım arıza modem, spliter ve iç kaynak olduğunu servis yönlendireceklerini söylediler iki modem değiştirdim bağlanamıyor dedim iki modem değiştirdiğim halde işin garibi hız seviyesi 12 olarak görünüyor modemde^. Servisi kabul ettim 50 TL servis ücreti istediler hadi dedim gelsin bakalım ne olacak ..
Güncelleme :
Saha görevlisi geldi arkadaş kutuda bizim kutuya kadar olan yerde arıza vardı kablo değişimi yaptı yukarı çıktık internet yok ip alınamıyor dedi merkezi aradı aynı noktada ikinci sıkıntı dedi öğleden sonra bakacaklarını söylediler yani benim evimde modemimde sıkıntı yok benim düşünceleri doğru çıkıyor sistemden güzel oynadılar iyi oynadılar...
Güncelleme :
Saha görevlisi geldi arkadaş kutuda bizim kutuya kadar olan yerde arıza vardı kablo değişimi yaptı yukarı çıktık internet yok ip alınamıyor dedi merkezi aradı aynı noktada ikinci sıkıntı dedi öğleden sonra bakacaklarını söylediler yani benim evimde modemimde sıkıntı yok benim düşünceleri doğru çıkıyor sistemden güzel oynadılar iyi oynadılar...
Son düzenleme: