Neler Yeni

Türk Telekom taahhütünü yenilemedim internetim arızalar oluşmaya başladı ve kestiler.

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
2 gün önce Türk Telekom aradı 2 ay sonra taahhüttünüz bitiyor yenileme ve paket değişikliği önerdiler 20 mhps 95 TL istediler kabul etmedi ayrıca cep onlinen'da 89 tl dedim aynı paket zam geldi güncellenecek dediler o fiyat hızı kabul etmedim başka firmaya geçicem dedim bir kaç saat sonra interneti kestiler aradım arıza kaydı oluşturdum hızım 16 düşürüp 12 indirdiler taki bu sabaha kadar bugün tamamen kestiler aradım arıza modem, spliter ve iç kaynak olduğunu servis yönlendireceklerini söylediler iki modem değiştirdim bağlanamıyor dedim iki modem değiştirdiğim halde işin garibi hız seviyesi 12 olarak görünüyor modemde^. Servisi kabul ettim 50 TL servis ücreti istediler hadi dedim gelsin bakalım ne olacak ..

Güncelleme :

Saha görevlisi geldi arkadaş kutuda bizim kutuya kadar olan yerde arıza vardı kablo değişimi yaptı yukarı çıktık internet yok ip alınamıyor dedi merkezi aradı aynı noktada ikinci sıkıntı dedi öğleden sonra bakacaklarını söylediler yani benim evimde modemimde sıkıntı yok benim düşünceleri doğru çıkıyor sistemden güzel oynadılar iyi oynadılar...

sada.PNG

Son düzenleme:

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Firmayı Eleştirmek Yerine Firmaya Hakaret Etmek
TürkT*lekom şaşırtmıyor. 8 ay Eskişehir'in merkezinde beni uğraştırdılar. 16 Mbps İnternetimi 8 ayda 10 Mbps üzerine çıkartamadılar. En son paket teklif ettiler 24Mbps çıkartalım diye kabul ettiğimde aynı altyapı aynı bağlantı şekli ile ne hikmetse 22 altına düşmüyor hız. Hani bu hızları verebiliyordunuz ille fiyat artması mı lazımdı? 16 Mbps tek başıma fazlasıyla yetiyordu bana. Karaktersizlik diz boyu bu firmada maalesef. Bilerek yaptıklarını düşünüyorum bunu. Tivibu desen ayrı komedi zaten. Paketi cayma bedelini ödemeyi kabul edip iptal ettirmeye kalktığımızda ''ıı tivibu varsa iptal edemiyoruz diğer internetlerde çalışmıyor'' gibi bir cevap aldım. Onuda taahhüt sonuna kullanmamak kaydı ile ödemeyi kabul etsem de inatlaştılar. Son 3-4 ay sabrediyorum ondan sonra yollarımı tamamen ayırıcam sülük firmayla.

2 gün önce Türk Telekom aradı 2 ay sonra taahhüttünüz bitiyor yenileme ve paket değişikliği önerdiler 20 mhps 95 TL istediler kabul etmedi ayrıca cep onlinen'da 89 TL dedim aynı paket zam geldi güncellenecek dediler o fiyat hızı kabul etmedim başka firmaya geçicem dedim bir kaç saat sonra interneti kestiler aradım arıza kaydı oluşturdum hızım 16 düşürüp 12 indirdiler taki bu sabaha kadar bugün tamamen kestiler aradım arıza modem, spliter ve iç kaynak olduğunu servis yönlendireceklerini söylediler iki modem değiştirdim bağlanamıyor dedim iki modem değiştirdiğim halde işin garibi hız seviyesi 12 olarak görünüyor modemde^. Servisi kabul ettim 50 TL servis ücreti istediler hadi dedim gelsin bakalım ne olacak ..

Alıntıyı görüntüle
Hocam yeniletmeye çalışıyorlar önerim yeni operratöre geçmeniz

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yeniletmeye çalışıyorlar önerim yeni operratöre geçmeniz

Comnet var onan geçmeyi düşünüyorum 2 ayın cezası 240 TL bir şey pazartesi gelip bakacaklar

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
İstersen gel Millenicom'a geç alttaki rehberini okuyabilirsin.

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstersen gel Millenicom'a geç alttaki rehberini okuyabilirsin.
Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: *74 Mbps diyor düşünebilirim. comnet hakkında bilgin varmı ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: *74 Mbps diyor düşünebilirim. comnet hakkında bilgin varmı ?
Millenicom daha iyidir ben de çok araştırarak geçtim inan bana pişman olmazsın. 8 yıl TT kullandıktan sonra çok iyi geldi bana. Bir de nerede oturuyorsun?

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Millenicom daha iyidir ben de çok araştırarak geçtim inan bana pişman olmazsın. 8 yıl TT kullandıktan sonra çok iyi geldi bana. Bir de nerede oturuyorsun?
Büyükçekmece / sinanoba

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Büyükçekmece / sinanoba
Tamam Millenicom İstanbul'da oturanlar için daha iyi rehberini okuduktan sonra sana Millenicom'a geçmeni öneririm. Bir sıkıntı olur ve TT halletmezse ben sana yardımcı olurum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
En son paket teklif ettiler 24Mbps çıkartalım diye kabul ettiğimde aynı altyapı aynı bağlantı şekli ile ne hikmetse 22 altına düşmüyor hız.
Aynı Altyapı Aynı Bağlantı şekli değil. Altyapı aynı ama bağlantı şekli farklı. Daha ADSL İle VDSL'in farkını bilmeden konuşuyorsunuz. Sağlıklı bir 24Mbps için VDSL Bağlantı gerekir. Sizi de paket değişimi sonrası VDSL'e taşımışlar bu kadar.
Karaktersizlik diz boyu bu firmada maalesef.
Karaktersizlik?
Siz sadece iletişim kurmayı bilmiyorsunuz kusura bakmayın. Bu forumda bizzat benim gösterdiğim yöntemler sonrası evine Fiber altyapı gelen de oldu 9Mbps ADSL Kullanırken VDSL getirilip 50Mbps VDSL'e çıkan da oldu. Müşteri hizmetleri sadece müşteri desteği sağlar altyapı gibi sorunlarınızla ilgilenmez, altyapınızla ilgili sorun/talepleri müdürlüklere iletmeniz gerekir ki bunun kolay bir yolu daha vardır.
'ıı tivibu varsa iptal edemiyoruz diğer internetlerde çalışmıyor'' gibi bir cevap aldım.
TV+'ta da durum aynı. Adı üstünde Tivibu bir IPTV Ve siz ev internetiyle çalışandan aldığınızda sözleşmede bunu da imzalıyorsunuz. Diğer firmalarda çalışmamasının sebebi her müşteriye ayrı Tivibu IP'si verildiği için ve Tivibu IP'leri statik IP Olduğu için Tivibu IP Alamayacak ve yayını da aynı şekilde alamayacak.

Dostum taahhütün bitince Millenicom'dan 100 Veya 35Mbps internet alabilirsin.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Aynı Altyapı Aynı Bağlantı şekli değil. Altyapı aynı ama bağlantı şekli farklı. Daha ADSL İle VDSL'in farkını bilmeden konuşuyorsunuz. Sağlıklı bir 24Mbps için VDSL Bağlantı gerekir. Sizi de paket değişimi sonrası VDSL'e taşımışlar bu kadar.

Karaktersizlik?
Siz sadece iletişim kurmayı bilmiyorsunuz kusura bakmayın. Bu forumda bizzat benim gösterdiğim yöntemler sonrası evine Fiber altyapı gelen de oldu 9Mbps ADSL Kullanırken VDSL getirilip 50Mbps VDSL'e çıkan da oldu. Müşteri hizmetleri sadece müşteri desteği sağlar altyapı gibi sorunlarınızla ilgilenmez, altyapınızla ilgili sorun/talepleri müdürlüklere iletmeniz gerekir ki bunun kolay bir yolu daha vardır.

TV+'ta da durum aynı. Adı üstünde Tivibu bir IPTV Ve siz ev internetiyle çalışandan aldığınızda sözleşmede bunu da imzalıyorsunuz. Diğer firmalarda çalışmamasının sebebi her müşteriye ayrı Tivibu IP'si verildiği için ve Tivibu IP'leri statik IP Olduğu için Tivibu IP Alamayacak ve yayını da aynı şekilde alamayacak.

Dostum taahhütün bitince Millenicom'dan 100 Veya 35Mbps internet alabilirsin.
Tüm bu açıklamaların hepsinde haklısınız, tabii bazı şeyler de değişmiyor. Ben TT net ile yaşadığım tecrübeler sonrası yeter artık deyip taahhüt bitmeden cayma bedeli de ödeyip interneti kapattırmıştım. Servis istiyorsun, bir daha çağırıyorsun ve belki 50. aramamdan sonra (1 aylık süreç) bir servis geldi ve altyapıyla ilgili panodan bir şeyler yaptılar, 1 ay kadar internetim düzeldi. Sonra tekrar servis çağırdım bu sefer 1 haftada gelmişlerdi 2 hafta sonra tekrar internet berbat olmuştu. Hız düşmeleri, kopmalar, günlerce bağlanmama... Bağlanamadığımız günlerin parasını ödemek de cabası. TT net mi bana uzak olsunlar. Fiberi kapıma TT altyapısı getirse bile başka firma o altyapıdan interneti bağlıyorsa mutlaka diğer firmaya giderim. TT net son dönemde müşterilerini düşünür olmuş mu? Bunca kişi şikayet ettiğine göre sanırım olmamış.

Top Bottom