leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,919
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Evet olmuş.TT net son dönemde müşterilerini düşünür olmuş mu? Bunca kişi şikayet ettiğine göre sanırım olmamış.
Bakın TT Müdürlükler ile çalışır eğer o müdürlük iyiyse siz de bu arıza kaydı hizmetlerinden memnun kalırsınız.
Benim ve forumdaki birçok kişinin müdürlüğü düzgün çalışıyor. Ben normalde 100mbps paket ile 88Mbps alabilirdim ama özel profil tanımlamasıyla modemimin üst sınırı olan 95Mbps'i bile alabiliyorum.
Upload hızlarını arttırdılar. Güya Eylül-Ekim aylarındaydı bakın hala devam ediyor.
Geçenlerde hattım çok yükte durduğundan arıza kaydı açtım ertesi gün geldiler ve sorunumu çözdüler.
@oguzhnsrmn 'nin olsun daha forumdaki birçok kişinin sorununu çözmek için de uğraşıyorlar. Evet bakın geçmişte TTnet döneminde düzgün değildi ama şu anda durum hiç de kötü değil genele baktığımızda.
TT'den şikayetçi miyim evet şikayetçiyim biz evde dc mi işletiyoruz lan bu fatura ne böyle diyorum fazla para ödüyorum evet ama karşılığını ve ri yor.
Hele bu dönemde ya 2 günde bir evimin önünden saha ekibinin araçları geçiyor hep görüyorum adamları. Çalışıyorlar çoğu yerde ya daha geçende @Rennes sendin sanırım bi konu açtı TT Mahalleme fiber döşüyor diye yapmayın gözünüzü seveyim ya.
Eğer o müdürlük çalışmıyorsa gidin şikayette bulunun. Ağızlarına ağızlarına vurun.