Neler Yeni

Turkcell altyapi kac gune gelir

Mhmd.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mhmd
Arkadaşlar merhaba 1-2 yıl once sokağa bir fiber kazi çalışmasi yapildi bizim binayada kazi yapildi ama fiber görünmüyor du dün Turkcell müşteri hizmetlerinden fiber altyapı talebi oluşturdum bu işlem kaç gün sürer

beyranr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
beyran
bize yapıldıktan 1 yıl sonra geldi

beyranr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
beyran
Oha okadar uzun sürüyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sorduğumda 1 hafta max surer dediler
kapıya kutuyu koyduktan 1 ay ssonra geldi kapıda türk telekom kutusu geldimi fiberin?

nostra07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Rogue Agent
Bizim binanın önünü kazdıktan sonra kendileri binadan kimse başvuru yapmadan 1 hafta içinde aktif hale getirmişlerdi. Zaten binaya kurulum yapınca dairelere gelip bildiriyorlar.

Mhmd.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mhmd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kapıya kutuyu koyduktan 1 ay ssonra geldi kapıda türk telekom kutusu geldimi fiberin?
Bitane gri kutu var ama üstünde hiçbir şey yazmiyor

Bizim binanın önünü kazdıktan sonra kendileri binadan kimse başvuru yapmadan 1 hafta içinde aktif hale getirmişlerdi. Zaten binaya kurulum yapınca dairelere gelip bildiriyorlar.
Bende siteden baktim sadece superbox var ama yan binaya bakinca fiber görünüyor

Amdlly_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Taşova
bize 7-8 ay sonra gelmişti

nostra07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Rogue Agent
Bitane gri kutu var ama üstünde hiçbir şey yazmiyor

Bende siteden baktim sadece superbox var ama yan binaya bakinca fiber görünüyor
Eğer çevrenizde Turkcell fiber internet satan bayi varsa onlara bi danışmanı öneririm. Paketi de senden alırım dersen onlarda müşteri toplamaya çalıştığı için belki faydası olabilir. Bizde fiber gelince birden fazla satış temsilcisi gelip kartlarını filan bırakmıştı almak isterseniz bizzat bana ulaşın vs diye. Normalden daha ucuza kampanyalı paketler vardı.

Mhmd.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mhmd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer çevrenizde Turkcell fiber internet satan bayi varsa onlara bi danışmanı öneririm. Paketi de senden alırım dersen onlarda müşteri toplamaya çalıştığı için belki faydası olabilir. Bizde fiber gelince birden fazla satış temsilcisi gelip kartlarını filan bırakmıştı almak isterseniz bizzat bana ulaşın vs diye. Normalden daha ucuza kampanyalı paketler vardı.
Turkcell bayisi var sanirsam yolum düşerse bi uğrarım eyw

Top Bottom