Arkadaşlar merhaba 1-2 yıl once sokağa bir fiber kazi çalışmasi yapildi bizim binayada kazi yapildi ama fiber görünmüyor du dün Turkcell müşteri hizmetlerinden fiber altyapı talebi oluşturdum bu işlem kaç gün sürer
Oha okadar uzun sürüyormubize yapıldıktan 1 yıl sonra geldi
Ben sorduğumda 1 hafta max surer dedilerOha okadar uzun sürüyormu
kapıya kutuyu koyduktan 1 ay ssonra geldi kapıda türk telekom kutusu geldimi fiberin?Oha okadar uzun sürüyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sorduğumda 1 hafta max surer dediler
Bitane gri kutu var ama üstünde hiçbir şey yazmiyorkapıya kutuyu koyduktan 1 ay ssonra geldi kapıda türk telekom kutusu geldimi fiberin?
Bende siteden baktim sadece superbox var ama yan binaya bakinca fiber görünüyorBizim binanın önünü kazdıktan sonra kendileri binadan kimse başvuru yapmadan 1 hafta içinde aktif hale getirmişlerdi. Zaten binaya kurulum yapınca dairelere gelip bildiriyorlar.
Eğer çevrenizde Turkcell fiber internet satan bayi varsa onlara bi danışmanı öneririm. Paketi de senden alırım dersen onlarda müşteri toplamaya çalıştığı için belki faydası olabilir. Bizde fiber gelince birden fazla satış temsilcisi gelip kartlarını filan bırakmıştı almak isterseniz bizzat bana ulaşın vs diye. Normalden daha ucuza kampanyalı paketler vardı.Bitane gri kutu var ama üstünde hiçbir şey yazmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende siteden baktim sadece superbox var ama yan binaya bakinca fiber görünüyor
Turkcell bayisi var sanirsam yolum düşerse bi uğrarım eywEğer çevrenizde Turkcell fiber internet satan bayi varsa onlara bi danışmanı öneririm. Paketi de senden alırım dersen onlarda müşteri toplamaya çalıştığı için belki faydası olabilir. Bizde fiber gelince birden fazla satış temsilcisi gelip kartlarını filan bırakmıştı almak isterseniz bizzat bana ulaşın vs diye. Normalden daha ucuza kampanyalı paketler vardı.