Bütçen ne kadar?Arkadaşlar benim türkcell fiber altyapım var hangi paketi bağlatcağımı bilemedim +tv plus olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
140 flnBütçen ne kadar?
Tv+plus istemiyorsan millenicom öneririm fiyat bakımından turkcell baya pahalı.Arkadaşlar benim türkcell fiber altyapım var hangi paketi bağlatcağımı bilemedim +tv plus olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar benim türkcell fiber altyapım var hangi paketi bağlatcağımı bilemedim +tv plus olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
Oda aklımda ama tv plus da maç fln izleyeceğim için istiyorumTv+plus istemiyorsan millenicom öneririm fiyat bakımından turkcell baya pahalı.
Arkadaşlar benim türkcell fiber altyapım var hangi paketi bağlatcağımı bilemedim +tv plus olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
Oda baya pahalıymışSuperonline TV Plus Kampanyaları | TV+ Paketleri ve Avantajlı Fiyatlar
TV Plus kampanyalarına ve TV Plus & Ev İnterneti kampanyalarına başvurmak için hemen Turkcell Superonline'a gelin!www.superonline.net
220 ? wuwSuperonline TV Plus Kampanyaları | TV+ Paketleri ve Avantajlı Fiyatlar
TV Plus kampanyalarına ve TV Plus & Ev İnterneti kampanyalarına başvurmak için hemen Turkcell Superonline'a gelin!www.superonline.net
çok para vermeyecekseniz mantıklı ama arkadaşın attığı paket yerine millenicom daha mantıklıOda aklımda ama tv plus da maç fln izleyeceğim için istiyorum
ikinci attığım 125tl220 ? wuw
çok para vermeyecekseniz mantıklı ama arkadaşın attığı paket yerine millenicom daha mantıklı
Oda 15 mbps bide turkcell in sitesinde upload yazmıyoikinci attığım 125tl
fiyatlar böyle hocam. Yani istediğiniz fiyata ikisi birlikte yok.Oda 15 mbps bide turkcell in sitesinde upload yazmıyo
Bide bişey sorabilirmiyim vodafonede bazen turkcell altyapısını kullanabiliyomuş o nasıl oluyo bi bilginiz varmıikinci attığım 125tl
Bizim bi tanıdık 90a almışta ben o yuzden sordumfiyatlar böyle hocam. Yani istediğiniz fiyata ikisi birlikte yok.