Evet hocam.Not: Turkcell müşterisi olmayıp, Paycell müşterisi olanlar yararlanamıyor, ödemeyi faturama yansıt ile yapmalısınız.
Xbox'a zaten üyeyim, yeniden hesap mı açmam gerekiyo, yoksa hiçbir türlü olmuyomu
yanlış bilgi bu arkadaş troll beyler yazdıklarını ciddiye almayın müşteri olmasanız da oluyor sorun yok :dNot: Turkcell müşterisi olmayıp, Paycell müşterisi olanlar yararlanamıyor, ödemeyi faturama yansıt ile yapmalısınız.
doğru bilgi vermiş hocam?yanlış bilgi bu arkadaş troll beyler yazdıklarını ciddiye almayın müşteri olmasanız da oluyor sorun yok :d
konudan alakasiz ama paycell kelimesinin talaffuzu azerbaycancadaki bi kufure benziyor bayaArkadaşlar XBOX Game Pass PC 209TL Paycell ile yansıtıp öderseniz 104tl oluyor. 03.01-31.03.2025
Alıntıyı görüntüle
dediğinin aksine ben aldım müşterileri de değilim bende sorun yok kardeşime alacağım birde 40 dakikaya kadar doğru bilgiyse bende niye 100 küsüre düştü o zaman hoca ? anlatdoğru bilgi vermiş hocam?
Alamazsın demedi zaten hocam iade gelmezdediğinin aksine ben aldım müşterileri de değilim bende sorun yok kardeşime alacağım birde 40 dakikaya kadar doğru bilgiyse bende niye 100 küsüre düştü o zaman hoca ? anlat
100 küsüre düşmüyor ki zaten aldığına emin misin? İade ile o fiyata geliyor. İade için de faturaya yansıtman lazım.dediğinin aksine ben aldım müşterileri de değilim bende sorun yok kardeşime alacağım birde 40 dakikaya kadar doğru bilgiyse bende niye 100 küsüre düştü o zaman hoca ? anlat
doğru bilgi vermiş hocam?
O çocuk troll arkadaşlar, ciddiye almazsanız sevinirim. Bana biraz kinlenmiş olabilir.Alamazsın demedi zaten hocam iade gelmez
Yanlış bilgiden spamlarsan sevinirim hocam100 küsüre düşmüyor ki zaten aldığına emin misin? İade ile o fiyata geliyor. İade için de faturaya yansıtman lazım.
Olmuyor ben paycell ile aldım indirim yansımadı. Faturaya ek aldım geçen ay ne olacak bekliyorum. Bu kampanya birkaç aydır vardı zaten.yanlış bilgi bu arkadaş troll beyler yazdıklarını ciddiye almayın müşteri olmasanız da oluyor sorun yok :d
Yıllık abonelik var mı?Arkadaşlar XBOX Game Pass PC 209TL Paycell ile yansıtıp öderseniz 104tl oluyor. 03.01-31.03.2025
Alıntıyı görüntüle