Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,866
Arkadaşlar alt yapı sorgulattım max 16 mbps diyor bu benim için yeterli değil superbox ile kaç mbps kullabilirim
Superbox alma pahalı. Redbox al dostum. 15 Mbps sınırsız kullanıyorum 2 dk önce test yaptım 18 Mbps Download 7.9 Mbps Upload aldım. Ping değerleri stabil 36 ms ama bugün baya ping çıktı ama sadece bugün o da galiba İzmir'den dolayı.Arkadaşlar alt yapı sorgulattım max 16 mbps diyor bu benim için yeterli değil superbox ile kaç mbps kullabilirim
Superbox hangi tarifesi sınırsız ile mi ?Arkadaşlar alt yapı sorgulattım max 16 mbps diyor bu benim için yeterli değil superbox ile kaç mbps kullabilirim
evet.Superbox hangi tarifesi sınırsız ile mi ?
Telefon hattı Turkcell kullanan birisi varsa ailede hemen hız testi yapıp ortalama kaç alacağını görebilirsin.Bölgesel çok fark yaratır.evet.
15mbps çok az değil mi ?Superbox değil redbox al.
1-Superbox kazık. 10Mbps limitsiz 200TL
2-Redbox 15Mbps Limitsiz 170TL.
Adam 10mbps alacak olsa altyapısı 16mbps zaten sjahfjahg sınırsız istiyorSuperbox değil redbox al.
1-Superbox kazık. 10Mbps limitsiz 200TL
2-Redbox 15Mbps Limitsiz 170TL.
Ben para derdiniz yok sandım superbox sınırsız fiyatlarını biliyorsunuz değil mi ?15mbps çok az değil mi ?
malesef biliyorum çok pahalılar 16mbps alıyorum 85 tl mi ne ödüyoruzAdam 10mbps alacak olsa altyapısı 16mbps zaten sjahfjahg sınırsız istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben para derdiniz yok sandım superbox sınırsız fiyatlarını biliyorsunuz değil mi ?
Bu sistemde böyle maalesef. Birde galiba 500 tl civarına biri SuperBox da Limitsiz sınırsız almıştı Hat max nekadar veriyorsa okadar15mbps çok az değil mi ?
Demek istediğimi anlamadınız.16mbpsten yüksek hızlara çıkmak istiyorsanız çok pahalı superboxta,pinginiz yoksa adsl hatta kalmanız daha mantıklımalesef biliyorum çok pahalılar 16mbps alıyorum 85 TL mi ne ödüyoruz
15 Mbps alıp 30Mbps hız alan da var değil mi ?malesef biliyorum çok pahalılar 16mbps alıyorum 85 TL mi ne ödüyoruz
bende normalde 30mbps alıyorum arada böyle 15 16 lara düşüyor sonra geri 30 lara yükseliyor15 Mbps alıp 30Mbps hız alan da var değil mi ?
@Yılan Serdar 3T