louis bloom
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,164
arkadaşlar garip bi sorun ama bu mümkün olamaz. sizde de aynı mı şu an ?
Herkeste yok ama baya bir kişide gördüm burada da ben ve @cfranko da olmuş.arkadaşlar garip bi sorun ama bu mümkün olamaz. sizde de aynı mı şu an ?
Alıntıyı görüntüle
forum.donanimarsivi.com
bu hep böyle mi kalacak belli süre mi ?Forumda bir kaç kişide de bu şekilde bende de bu şekilde superonline herkese 1000 mbps tanımlamış gibi duruyor
geçicibu hep böyle mi kalacak belli süre mi ?
Birkaç güne olayı açıklar bence Superonline. Ama geçici olduğuna eminim.bu hep böyle mi kalacak belli süre mi ?
Bence Wi-Fi 6 modem kullananlara bu hızları verdiler. Bölgesel olduğunu sanmıyorum genel bir teste benziyor. ya rastgele seçtiler ya da Wi-Fi 6 modemle alakalı.Bulunduğunuz bölgelerde yüksek ihtimal ile test yapılıyor olabilir.
hocam merak edip müşteri hizmetlerini aradım genel bir arıza olabilir teknik servis yetkilileri olayı farkettiginde duzeltilecektir dediler Onlarda benim intin hiz testini kontrol etti onlarda da 950Mbps çıkmış ve onların kendi internetlerinin de hızı şu an normalden yüksekmişBence Wi-Fi 6 modem kullananlara bu hızları verdiler. Bölgesel olduğunu sanmıyorum genel bir teste benziyor. ya rastgele seçtiler ya da Wi-Fi 6 modemle alakalı.