TurkNet 1000 Mbps'e geçilir mi?

batusna1

80+
Reaksiyon skoru
0
Güncel olarak 40 Mbps internete 360 TL ödüyorum Türk Telekom firmasına , binamızda 1000 Mbps TurkNet desteği var. Arasında 140TL oynuyor ve taahhütsüz. Benim sorum ise Şikayetvar vb. sitelere baktığımda cok problem yaşadıklarından bahsetmişler. Sizce geçmeli miyim?

Güncel olarak 40 Mbps internete 360 TL ödüyorum Türk Telekom firmasına , binamızda 1000 Mbps TurkNet desteği var. Arasında 140TL oynuyor ve taahhütsüz. Benim sorum ise Şikayetvar vb. sitelere baktığımda cok problem yaşadıklarından bahsetmişler. Sizce geçmeli miyim?
GEÇ DİREK

TurkNet GigaFiber altyapınız varsa şuana kadar geçmemiş olmanız bile hata.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada, İstanbul mu?

Türktelekomun şikayetvarına hiç baktınız mı ?

yani hız konusunda uçuyorsun geç ama taahütsüz olduğu için zam yapabilir

Geçmemeniz biraz hata olmuş uzun zaman Türknet ve Türksat bekledim gelmedi en son Telekom fiberi geçen ay getirdi.
Kısmetse bende yakında fibere geçerim.
2015te bıraktım ttyi o zamanlar ismi ttnet kazıknetti sonra ismini kısmen değiştirdi :D

geç düşünmen hata :)

12 ay boyunca VDSL kullandim 60 mbps indirme sizi ortalama 55ti ping/Ms hiçbir zaman 20 geçmedi 8 cihaz bağlı iken hemde herhangi bir kopma da yaşamadım bu muhtemelen altyapimdan dolayı altyapin şuan iyi ise gigafibere direk geçmenizi şiddetle tavsiye ederim neden mi çünkü altyapıniz iyiyse benim gibi hiçbir sorun yaşanmaması olası

Hocam geçecekseniz çevrenizde varsa onlardan, yoksa bana sms gelmişti turknetten, kod verirsem 2-3 ay bedava olmaktaydı. Ve bir sorun yaşamazsınız direkt geçin bence.

O-NAY-LIYORUM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,324
Üyeler
184,295
Son üye
efeberkbey
Geri