Zaten onlarda kiralıyor, onların bir şey yaptığı yokAltyapın desteklediği sürece tamamını verir. Ben altyapımın tamamını alıyorum
Gıbırnet iyi mi müşteri hizmetleri nasıl, kopma sorunları varmı?Gibirnet ile yola devam 110 TL mis![]()
Hocam yeşil sitede bir konuşma gördüm biraz araştırısanız gıbırnet sorumsuzluk ve hakaret yazarsanız çıkar düşünmemeye başladım o konuşmaları gördüğüm gibiGıbırnet iyi mi müşteri hizmetleri nasıl, kopma sorunları varmı?
şu an bunu kullanıyorum memnunum şakasız müşteri hizmetlerine 3 saniyede bağlandım çok iyiler ve bilgililer gece 11 de bile destek alabildim. Ama 2,3 ms fazla alırsın türknete göre ona göre geç kod istersen mesaj at atarım.Buna geçilir mi sizce ? Daha iyi ve güvenilir varmı sizce ?
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz hocam ? Bide bu zamlanmış fiyat mıdır ?şu an bunu kullanıyorum memnunum şakasız müşteri hizmetlerine 3 saiyede bağlandım çok iyiler. Ama 2,3 ms fazla alırsın türknete göre ona göre geç kod istersen mesaj at atarım.
Bende geçen ay geçtim millenicomdan, Zam sorduğumda şu an öyle bir düşüncemiz yok eğer olursa 1 ay önceden mesaj atıyoruz dediler bana.Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz hocam ? Bide bu zamlanmış fiyat mıdır ?